Moderator: Moderatorzy
redaf pisze:skaskaNH pisze:Blusik, ty sie lepiej pakowac zacznij i rob rezerwacje na PKP do Krakowa
Skaska, ale jak blusik kupi mnie i dakote to się we trzy wbijamy do Ciebie!![]()
I duuuuzo puszek będzie potrzebne...
skaskaNH pisze:Domyslam sie...I nie powiem, zeby mnie to jakos martwilo
Wrecz przeciwnie
dakota pisze:redaf pisze:skaskaNH pisze:Blusik, ty sie lepiej pakowac zacznij i rob rezerwacje na PKP do Krakowa
Skaska, ale jak blusik kupi mnie i dakote to się we trzy wbijamy do Ciebie!![]()
we cztery
ja jestem z babą
Blusik pisze:Chciawszy sprostować - NIE CHCĘ CAŁEGO WĄTKU ino oszalały humor. Gdzie ja cały wątek upchnę??? Nawet jak dakota z pawlaczem przyjedzie, to i tak sie nie zmieści!
Za dakotę 10,01
Za redaf 10,01
skaskaNH pisze:dakota pisze:ja jestem z babą
A ona - ze tak zapytam - bardzo konsumpcyjna jest?
redaf pisze:skaskaNH pisze:Domyslam sie...I nie powiem, zeby mnie to jakos martwilo
Wrecz przeciwnie
Edit: Ja jeszcze może będę mieć varię, więc nam się większa prywatka szykuje.![]()
Ale ona puszkowego chyba nie pija. Tylko zrzędzi.
skaskaNH pisze:dakota pisze:redaf pisze:skaskaNH pisze:Blusik, ty sie lepiej pakowac zacznij i rob rezerwacje na PKP do Krakowa
we cztery
ja jestem z babą
Blusik pisze:No to będzie po zaopatrzenie latałaJak sie parę razy przeleci, to nie będzie miała siły zrzędzić :-D
No taa, nawet nie musi sie w tym celu oddalac na ustronne miejscedakota pisze:skaskaNH pisze:dakota pisze:redaf pisze:skaskaNH pisze:Blusik, ty sie lepiej pakowac zacznij i rob rezerwacje na PKP do Krakowa
we cztery
ja jestem z babą
yhm![]()
tylko przelatuje przez nią szybko
taka przelotowa
Blusik pisze:A co z pustym pawlaczem przyjedziesz?
redaf pisze:Blusik pisze:No to będzie po zaopatrzenie latałaJak sie parę razy przeleci, to nie będzie miała siły zrzędzić :-D
varia?![]()
Jeszcze spod jej nagrobka będą się odgłosy zrzędzenia wydobywać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości