uga pisze:Kocyk i zabawki u mnie, dziękuję za wszystko, różowe opakowanie boskie.
Różiowe najlepsiejsze!

Moderator: Moderatorzy
uga pisze:Kocyk i zabawki u mnie, dziękuję za wszystko, różowe opakowanie boskie.
Hana pisze:Kocyk i zabawki u mnie też. I cegiełka niespodzianka - musiałam założyć okulary i rozsortować elementy cegiełki pomiędzy mnie i kota.![]()
Zdjęcia z powitania kocysia przez Celinkę są w moim wątku: viewtopic.php?f=46&t=215584&p=12866285#p12866285
Dziękuję!
alessandra pisze:W sumie to wyszło mi 5 cegiełek
lidka02 pisze:Bardzo dziękuję za wpłatę za kocyki.![]()
Atta pisze:alessandra pisze:W sumie to wyszło mi 5 cegiełek
Olercia, ale to jaką taryfa nadać? 5 sztuk to juz nie jest tak lekko! Kurier się nadźwiga
alessandra pisze:Atta pisze:https://zapodaj.net/plik-vi1vrzK3qc
https://zapodaj.net/plik-ya4vj1P2yn
Czy nikt się nie skusi na fajowski sprzęt do przenoszenia kota? Z tym to można iść na piknik wraz z futrzakiem i to on będzie miał lepszy wypas!
Gorąco polecam,mam taki,Nesti jako wyprawkę dostał,bardzo lubi w nim podrozowac
alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:W sumie to wyszło mi 5 cegiełek
Olercia, ale to jaką taryfa nadać? 5 sztuk to juz nie jest tak lekko! Kurier się nadźwiga
To daj samice,będzie lżej
Atta pisze:alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:W sumie to wyszło mi 5 cegiełek
Cegłówki samice ???NIby jak to rozróżnić?
SZefowa! nie wpuszczaj mnie w kanał!
Silverblue pisze:Atta pisze:alessandra pisze:Atta pisze:alessandra pisze:W sumie to wyszło mi 5 cegiełek
Cegłówki samice ???NIby jak to rozróżnić?
SZefowa! nie wpuszczaj mnie w kanał!
To proste - jeśli to cegły dziurawki to samice mają dwie dziurki a samce jedną
Atta pisze:alessandra pisze:W sumie to wyszło mi 5 cegiełek
Katia K. pisze:Atta pisze:alessandra pisze:W sumie to wyszło mi 5 cegiełek
A pełnymi handlujesz? Jedna 3,5 kg, pięć sztuk to dwa bentonitowe żwirki 10 l, co to jest do dźwigania
aania pisze:To ja jeszcze bazarkowo: sprzedaliśmy dziś z TŻ wywrotkę ziemi za 100 złi mój chłop powiedział, że dochód ma iść na jakieś potrzeby kocie, więc pozwolę sobie zasilić Lidki czterołapy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości