"Moje domowe tygrysy" na leczenie Pasia.KONIEC.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 01, 2020 8:34 Re: "Moje domowe tygrysy" na leczenie Pasia.KONIEC.

SabaS, nie :( ? Nie chcesz tygrysów? :oops: :( Tak do łóżka... :P Nie??? Ja nie wykarmię... :201429
MAU chce jakieś inne, moje brzydkie :( ? NO ja wiem, że trochę sierść im wypada, ale to lato, wyczesać i
po kłopocie... Albo same się wyczeszą...Ja widziałam w senniku egipskim takie hasło: tygrysa czeszącego się na schodach widzieć :P i to podobno samo szczęście :ok:
Pan Tadeusz- ratuj!!!! Nie dam rady, za dużo ich tutaj!!!! :201416
Adres poproszę, tylko adres....
Ja już nie wiem...
Litwo, Ojczyzno moja.... :201422
Ostatnio edytowano Wto wrz 01, 2020 8:59 przez czitka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Wto wrz 01, 2020 8:52 Re: "Moje domowe tygrysy" na leczenie Pasia.KONIEC.

czitko piękne są Twoje Tygryski, ale One mają wspaniałe warunki u Ciebie, cudowną Opiekunkę, zaczarowany i magiczny Ogród. No istny raj.
A te u Wojtka podobno gnieżdżą się w bloku na 3-cim piętrze, więc najpierw Je trzeba ogarnąć.
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Śro wrz 02, 2020 18:13 Re: "Moje domowe tygrysy" na leczenie Pasia.KONIEC.

czitka pisze:Pan Tadeusz- ratuj!!!! Nie dam rady, za dużo ich tutaj!!!! :201416
Adres poproszę, tylko adres....
Ja już nie wiem...
Litwo, Ojczyzno moja.... :201422

Dajżesz spokój, Pan Tadeusz też nie lubi tłoku. I to aż tak, że przebywając dawnymi czasy na wybiegu schroniska w Katowicach połamał sobie obydwa górne kły na swoich kocich koleżkach. Powiem szczerze, że bałabym się takiemu powierzać stado. Bałabym się, że sobie biedactwo kolejne ząbki pogruchocze. :wink:
„ Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. ” (Albert Schweitzer)

Norma0204

Od: Wto sie 18, 2015 16:55

[poprzednia]