Mam monitoring w kamienicy zewn i wewn. Uwazam ze listonosz mial w nosie.

Ta laska pocztowcow mnie wnerwia. A systemowego sms z poczty tez nie bylo. Skandal i tyle.
Moderator: Moderatorzy
anulka111 pisze:Wlasnie wydarlam z gardla poczty paczke od ciebie.....byla u nich w systemie a awiza nie bylo. I jak to udowodnic poczcie ze kurier nawet nie probowal dostarczyc?
Mam monitoring w kamienicy zewn i wewn. Uwazam ze listonosz mial w nosie.(( jak dojade bede ogladac.
Ta laska pocztowcow mnie wnerwia. A systemowego sms z poczty tez nie bylo. Skandal i tyle.
Kasiasemba pisze:To poczekajmy jeszcze czy się coś z rezerwacji zwolni, 9k?kiedy będzie wiadomo?
jasdor pisze:Kasiasemba pisze:To poczekajmy jeszcze czy się coś z rezerwacji zwolni, 9k?kiedy będzie wiadomo?
Na 99% już zakupione, ale zapytajmy jeszcze zamawiającą
ALESSANDRA ???
alessandra pisze: potwierdzam zakupy i właśnei chciałam zapytac zcy cos jeszcze zostało - w sensie te zebry czy wolne jeszcze?
anulka111 pisze:Wlasnie wydarlam z gardla poczty paczke od ciebie.....byla u nich w systemie a awiza nie bylo. I jak to udowodnic poczcie ze kurier nawet nie probowal dostarczyc?
Mam monitoring w kamienicy zewn i wewn. Uwazam ze listonosz mial w nosie.(( jak dojade bede ogladac.
Kasiasemba pisze:Wiesz co, doloz mi jeszcze jedno niebiesko szafirowe, proszę i to z zebrą/panterką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości