Zastanawiałam się, czemu taka cisza... ale pewnie dlatego, że tyle fajnych kotków i zdjęć, że naprawdę trudno się zdecydować! Straaaasznie ciężka sprawa, czemu można obsadzić tylko 3 miejsca?

Oto moje typy:
Panieneczki:
1) 3 punkty: (nr 8 ) MYSZKA od Myszolandii – za całokształt, a szczególnie za kwestie kulinarne (garnek/durszlak/hot dog bez suruwkuw)

2) 2 punkty: (nr 4) POLA od EwyL – za brawurowe zagryzanie szampana serkiem

i pokazanie kto nosi spodnie

3) 1 punkt: (nr 5) MOLI od Moli25 – za twórcze wykorzystanie zmywarki i wydatną pomoc przy pracy papierkowej (kotek jest stanowczo zbyt skromny, przecież widać, że nie przeszkadza, a wydatnie pomaga!)
Wyróżnienie dla: (nr 6) RUDZIA od mir.ki – bo pełne poświęcenia wyjście na randkę zaowocowało złamanym sercem (dobrze, że nie złamaną łapką, choć czasem ta goi się szybciej…)
Chłopaczki:
1) 3 punkty: (nr 6) TIROU od cessy – chłopak już od razu usadowił się na tronie, by pokazać, kto jest Królem, a poza tym podoba mi się rozegranie gry, które nie pozostawiło żadnych wątpliwości co do osoby zwycięzcy

No i to etolowanie Dużego

2) 2 punkty: (nr 7) ZYGMUNT od Duszek 686 – za spanie na suszarce do prania (wygodnie ci było kotku?)
3) 1 punkt: (nr 5) FUKSIK od Moli25 – Komentarz chyba zbędny?

Wyróżnienie dla: (nr 4) MACIUŚ od Barbasia – wygląda na to, że piękny Maciuś marzy o jakiejś bardzo dalekiej podróży…