aleryb pisze:Witam. Przelew wysłany. Pozdrawiam. Ola
dziękuję

Moderator: Moderatorzy
edit_f pisze:eunnika pisze:edit_f pisze:eunnika pisze:A ja bym ten leżaczek wzięła na kup teraz za 30 zł, o ile się edit zgodzi
ja to mały pikuś, ale zgodnie z zasadą, musielibyśmy otrzymać akceptację od licytującychwięc bardzo proszę o info, czy licytujący się zgadzają (kociałke i paw)?
Ajjj pierwszy raz biorę udział w bazarku i nie znam zasad, więc przepraszam dziewczyny za pominięcie
a więc leżaczek jest twójinformacje o koncie i koszcie wysyłki prześlę w środę, bo zaraz muszę wstać i jechać na pociąg i cały dzień jutro w trasie.. mam nadzieję, że to nie problem, ale muszę pomierzyć, czy wyjdzie jako list, czy jako paczka..
eunnika pisze:edit_f pisze:eunnika pisze:edit_f pisze:eunnika pisze:A ja bym ten leżaczek wzięła na kup teraz za 30 zł, o ile się edit zgodzi
ja to mały pikuś, ale zgodnie z zasadą, musielibyśmy otrzymać akceptację od licytującychwięc bardzo proszę o info, czy licytujący się zgadzają (kociałke i paw)?
Ajjj pierwszy raz biorę udział w bazarku i nie znam zasad, więc przepraszam dziewczyny za pominięcie
a więc leżaczek jest twójinformacje o koncie i koszcie wysyłki prześlę w środę, bo zaraz muszę wstać i jechać na pociąg i cały dzień jutro w trasie.. mam nadzieję, że to nie problem, ale muszę pomierzyć, czy wyjdzie jako list, czy jako paczka..
Super!
Edit, ja mogę w Krakowie gdzieś się z Tobą umówić i odebrać i zapłacić, jeśli nie masz nic przeciwkoTzn gdzieś pod Kraków też, znaczy prawie codziennie pokonuję trasę Kraków-Wadowice
czarno-czarni pisze:czy piżamka jest nowa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 374 gości