Różności z łapanki na katowickie Niekochane

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Śro lut 26, 2014 20:01 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

Załatwione :ok:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Czw lut 27, 2014 8:29 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

Zapraszamy porannie :D
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Czw lut 27, 2014 9:17 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

!2c na jakiś określony kaloryfer jest?
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lut 27, 2014 17:33 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

Śliczny pierścionek już u mnie, dziękuję :1luvu:

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Czw lut 27, 2014 22:19 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

poproszę hamak kt :)

arwennna

Od: Pon lip 21, 2008 14:32

Post » Czw lut 27, 2014 23:17 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

Musi być dziś coś pozytywnego
7b kocyki
12d miski
12f kubki

Kiedyś był taki szczurek biały ze sznurkowym ogonkiem.
Chętnie takie coś bym kupiła bo się nam stary bardzo sponiewierał.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lut 28, 2014 7:44 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

Lidziu niestety scurek tylko taki. Wersja dla ubogich kotków :wink:
Opcja:
* odbiór osobisty?
* transport do domu?
* kawa z kurierem? :wink:

Arwenna hamak jest twój. Ale musze sprawdzic ile będzie kosztowała wysyłka.
Ostatnio edytowano Pt lut 28, 2014 7:57 przez Kamakolo, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kamakolo

Post » Pt lut 28, 2014 7:57 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

Koki-99 pisze:Śliczny pierścionek już u mnie, dziękuję :1luvu:

Cieszę się, iż już dotarło :D

Cos jeszcze zapakowac? 8)

Mam nadzieję, iż inne rzeczy już też dotarły....

I jeszcze jedno:

NIKT nie chce przebic mojej licytacji kosmetyczki?!
Mam ja kupic za takie śmieszne piniądze??? :mrgreen:
Obrazek

Kamakolo

Post » Pt lut 28, 2014 12:12 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

Nie kuś losu :twisted: :twisted: :twisted:
Bo podniosę o 2 zł. :wink:
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Pt lut 28, 2014 12:32 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

julita_a115 pisze:Nie kuś losu :twisted: :twisted: :twisted:
Bo podniosę o 2 zł. :wink:

Podnoś podnoś, warto sobie samej na wiosnę zrobić miły prezent 8) Ja np. kupiłam SOBIE drapak; wszak wiadomo, że kotka go zignoruje, bo jest ze sklepu, a nie hand made o pierwszej w nocy w pocie czoła i bólu paluchów. Podejrzewam, że kotka skarży się na mnie Dużemu, że ja mam 3 drapaki, a sierściuch tylko 1 :twisted:

Góralka

Od: Czw gru 12, 2013 22:30

Post » Pt lut 28, 2014 12:50 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

MAT-PUD = Rimmel, seria Match Perfection, Puder 103 (kolor true ivory),
8,5g / zawiera lusterko
za wywoławczą proszę
i co do firanki - w jakim jest stanie? Czy na karnisz 1,5 długi - wystarczy? Nie wiem, jakiej wielkości jest okno na zdjęciu
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt lut 28, 2014 13:12 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

Kamakolo pisze:Lidziu niestety scurek tylko taki. Wersja dla ubogich kotków :wink:
Opcja:
* odbiór osobisty?
* transport do domu?

Kamakolo fajnie byłoby gdybyś odpowiadała jak jest pytanie, akurat w sprawie hamaka, przed sprzedaniem go .....
Obrazek

alab108

Post » Pt lut 28, 2014 14:12 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

alab108 pisze:
Kamakolo pisze:Lidziu niestety scurek tylko taki. Wersja dla ubogich kotków :wink:
Opcja:
* odbiór osobisty?
* transport do domu?

Kamakolo fajnie byłoby gdybyś odpowiadała jak jest pytanie, akurat w sprawie hamaka, przed sprzedaniem go .....

No fajnie by było.
Niestety moje mocno nieidealne życie nie pozwala mi śledzic zapisów na miau.pl przez 24 godziny na dobę.
Zatem wpadam z doskoku i rozwiązuję sytuacje na bieżąco.
Zdarza się, iż jak widac, moje zachowania bywają niewłaściwe.
Ja tez jestem mocno nieidealna, jak moje życie.

Wybacz.
Obrazek

Kamakolo

Post » Pt lut 28, 2014 18:29 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

Kamakolo pisze:
alab108 pisze:
Opcja:
* odbiór osobisty?
* transport do domu?

No fajnie by było.
Niestety moje mocno nieidealne życie nie pozwala mi śledzic zapisów na miau.pl przez 24 godziny na dobę.
Zatem wpadam z doskoku i rozwiązuję sytuacje na bieżąco.
Zdarza się, iż jak widac, moje zachowania bywają niewłaściwe.
Ja tez jestem mocno nieidealna, jak moje życie.

Wybacz.

Jeżeli nie jesteś w stanie prowadzić bazarku zgodnie z przyjętymi na tym forum dobrymi obyczajami to nie rób go. Zwłaszcza, że sama bardzo zwracasz uwagę na to żeby były prowadzone rzetelnie ( bazarki ) Nie trzeba bazarku śledzić 24 godz. na dobę, trzeba po prostu sprawdzić ostatni wpis :wink:
Twoje życie nie interesuje mnie w tym przypadku. Wystarczyłoby tylko jedno słowo. To ostatnie :wink:
Obrazek

alab108

Post » Pt lut 28, 2014 19:52 Re: Nowinki jak świeżynki plus starowinki dla SK Niekochanyc

alab108 - jeśli czujesz gwałtowną potrzebę stworzenia konfliktu - zapraszam na pw.
Możemy się poprzerzucać słowotokiem i stracić trochę cennego czasu.
I od razu wszystkim zrobi się lepiej w ten piątkowy wieczór, prawda? :D
Obrazek

Kamakolo

[poprzednia][następna]