Ale to jeszcze nie koniec, prawda?
Moderator: Moderatorzy
boniantos pisze:Mamy już zamówienie na 243 kalendarze!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kotek-psotek pisze:Ja też poproszę 1 szt
aamms pisze:poproszę 1 egzemplarz..
justyna p pisze:Poproszę 2 sztuki
merlok pisze:boniantos pisze:Mamy już zamówienie na 243 kalendarze!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja tez poproszę 1 sztukę.
kotek-psotek, aamms, justyna p, merlok, asia-lodzasia-lodz pisze:Poproszę jeden
Asiu, pięknie dziękujęJoanna KA pisze:ja też jeszcze jeden poproszę - dla kolejnej sąsiadki![]()
a do kiedy można składać zamówienia???
boniantos pisze:Joanna KA pisze:ja też jeszcze jeden poproszę - dla kolejnej sąsiadki![]()
Asiu, pięknie dziękuję. Takie w ramach przedsprzedaży zbieramy do końca miesiąca - wtedy jest pewność, że każdy chętny się załapie. Zamówienie złożymy z jakimś zapasikiem, ale potem zależy już od kolejności zgłoszeń... Wierzę, że to jeszcze nie koniec w Twoim przypadku
![]()
no nie żartuj, serioJoanna KA pisze:boniantos pisze:Joanna KA pisze:ja też jeszcze jeden poproszę - dla kolejnej sąsiadki![]()
Asiu, pięknie dziękuję. Takie w ramach przedsprzedaży zbieramy do końca miesiąca - wtedy jest pewność, że każdy chętny się załapie. Zamówienie złożymy z jakimś zapasikiem, ale potem zależy już od kolejności zgłoszeń... Wierzę, że to jeszcze nie koniec w Twoim przypadku
![]()
no widzisz Gosiu jak Ty mnie znasz![]()
poproszę jeszcze jeden - dla kolejnej sąsiadki![]()
to w sumie chyba jest już 5 sztuk
Joanna KA pisze:nie mam czasu na chodzenie na kawętakże spokojnie
a zresztą ja jestem typ samotnika-dzikusa
boniantos pisze:Joanna KA pisze:nie mam czasu na chodzenie na kawętakże spokojnie
tym bardziej pasowałabyś na moją ulubioną sąsiadkę. Żałuję bardzo, że się nie złożyło (podwójnie...) - Ty wiesz o czym piszę.
boniantos pisze:Joanna KA pisze:nie mam czasu na chodzenie na kawętakże spokojnie
tym bardziej pasowałabyś na moją ulubioną sąsiadkę. Żałuję bardzo, że się nie złożyło (podwójnie...) - Ty wiesz o czym piszę.
wiesiaczek1 pisze:też żem jest samotnica,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości