Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 06, 2013 7:38 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

Kamakolo pisze:
alicat pisze:paczka dotarła dzięki :1luvu:

Mam nadzieję, iż się nie potukło?!

zarówno kubek jak i kocyk dotarły nienaruszone :wink:

alicat

Od: Pt maja 04, 2012 18:18

Post » Śro mar 06, 2013 15:41 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

Przegapiłam Gang Olsena :cry:
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Od: Pt sie 01, 2008 14:17

Post » Śro mar 06, 2013 21:06 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

froggy pisze:Przegapiłam Gang Olsena :cry:

Niestety - tylko jeden komplet był :( Może "cóś" innego?
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Śro mar 06, 2013 22:35 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

Kamakolo pisze:

Pewnie wróci na bazarek, choć nie wiem kiedy. Kupiłam, żeby dziecko zobaczyło "klasykę" komedii w starszym wydaniu. Wiem, że w TV są powtórki, ale o jakichś takich porach, ze nie mamy szans sie załapać, a programu też nie czytuję zawczasu. Myślę, że jak obejrzymy (choć nie wiem ile czasu nam to zajmie), zestaw będzie poszukiwał nowego właściciela.
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Czw mar 07, 2013 8:18 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

mgj pisze:
Kamakolo pisze:

Pewnie wróci na bazarek, choć nie wiem kiedy. Kupiłam, żeby dziecko zobaczyło "klasykę" komedii w starszym wydaniu. Wiem, że w TV są powtórki, ale o jakichś takich porach, ze nie mamy szans sie załapać, a programu też nie czytuję zawczasu. Myślę, że jak obejrzymy (choć nie wiem ile czasu nam to zajmie), zestaw będzie poszukiwał nowego właściciela.

Taaaak, słyszałam: są takie miejskie legendy, które mówią, iż za bazarkach miau rzeczy żyją trzecim, piątym, dwunastym.... :D życiem i są ciągle w obiegu :ok:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Czw mar 07, 2013 10:46 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

mgj pisze:
Kamakolo pisze:

Jak/jeżeli wróci to BARDZO proszę o info na PW. Ja nie zawsze mam czas na przeglanie bazarków i wchodzę "jak mi się przypomni". :(
ObrazekObrazek Obrazek

froggy

Od: Pt sie 01, 2008 14:17

Post » Czw mar 07, 2013 11:43 Re: Katowickie Niekochane-mamy nowe fanty, zapraszamy!

Postaram sie zapamiętać jakoś ,że to Ty froggy jesteś zainteresowana. Choc nie obiecuję, że to będzie szybko.
Teraz mi się tak przypomniało. ze musze wogóle sprawdzić czy jest tam film, który nagrywano w bunkrach niemieckich na szczycie Płw. Jutlandzkiego (wyleciała mi z głowy nazwa). Zwiedzaliśmy je 2 lata temu i były tam własnie zdjęcia z filmu.
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

[poprzednia]