KONIEC-KOSMETYKI YVES ROCHER SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KOTOM

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lut 01, 2013 12:52 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

Hm, głowę bym dała, że widziałam zestaw 2x15 ml, woda perfumowana Comme une Evidence :?
Myślałam, żeby wziąć, bo to idealne flakoniki w podróży...
Teraz nie widzę... Znikły? :?

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Pt lut 01, 2013 14:19 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

ja podrzuce i donosze że przez awariękomputera kilka dni mnie nie bedzie wiec prosze o wyrozumiałośc gdyby aukcje sie kończyły.

elzak3

Od: Pon lis 19, 2007 11:31

Post » Pt lut 01, 2013 15:54 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

LaMonture pisze:Hm, głowę bym dała, że widziałam zestaw 2x15 ml, woda perfumowana Comme une Evidence :?

Zniknęły w tajemniczych okolicznościach -niezależnych można by rzec

elzak3 pisze:ja podrzuce i donosze że przez awariękomputera kilka dni mnie nie bedzie wiec prosze o wyrozumiałośc gdyby aukcje sie kończyły.

Będziemy wyrozumiali jakby co :)

Osa1

Od: Czw sty 10, 2013 13:16

Post » Pt lut 01, 2013 17:07 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

Osa1 pisze:
LaMonture pisze:Hm, głowę bym dała, że widziałam zestaw 2x15 ml, woda perfumowana Comme une Evidence :?

Zniknęły w tajemniczych okolicznościach -niezależnych można by rzec

Intuicja dobra rzecz http://allegro.pl/yves-rocher-comme-une ... tabsAnchor

To są "tajemnicze, niezależne okoliczności"? :?

Nikt nie zabrania umieszczać aukcji jednocześnie na allegro - brałam już w takich udział - ale nie róbcie z ludzi głupków.

Informacje podaje się prawdziwe, aktualne i wyczerpujące. Co za problem powiedzieć "aukcja ruszyła na allegro, podaję link"? Po co kręcić i kłamać o jakichś "tajemniczych okolicznościach"? :?

Nie podoba mi się takie podejście. Pasuję.

LaMonture

Post » Pt lut 01, 2013 19:49 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

Hej hej kochana nie za ostro czasem? Jakie kombinacje?
Co ja takiego napisałam? Co ukryłam, skłamałam?
Kiedyś koty pożarły już wylicytowany towar i nikt się z tego powodu nie obraził - napisałam o tajemniczych okolicznościach raczej pół żartem. Nie licytowałaś tych perfum ani też co.
Skoro poczułaś się urażona -masz do tego prawo
Pasujesz OK. Nikt z nikogo głupka nie robi!
Sprzedaję od kilku lat dla Fundacji i na Allegro i na Dogo i gdzie się tylko da - aby tylko zarobić jakiś grosz dla zwierząt - Ty masz prawo podchodzić do tego jak uważasz.

Osa1

Post » Pt lut 01, 2013 20:03 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

Zapraszamy

Osa1

Post » Pt lut 01, 2013 20:50 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

Osa1 pisze:Co ja takiego napisałam? Co ukryłam, skłamałam?

A co jest prawdziwego w odpowiedzi "zniknęły w tajemniczych, niezależnych okolicznościach"?
Zniknęły? - Nie, przecież są.
Tajemnicze okoliczności? - Nie, wszystko pod wiedzą i kontrolą.
Niezależne okoliczności? - Nie, uzasadnienie jak wyżej.

napisałam o tajemniczych okolicznościach raczej pół żartem. Nie licytowałaś tych perfum ani też co.

Bazarek trwa do 4. lutego. Zapytałam się o przedmiot, który na tym bazarku powinien być. Nikt go nie odwołał, nikt nie umieścił informacji o wycofaniu go. Fakt zadania pytania świadczy o tym, że jestem zainteresowana licytacją. Gdziekolwiek by ona nie była. Zostały jeszcze przecież 3 dni.
Jaki jest problem w podaniu prawdziwej informacji? W przekierowaniu w odpowiednie miejsce? Przecież chodzi o kasę, im więcej osób licytuje, tym wyższa wyjdzie kwota, prawda?
Według mnie, to nie była odpowiedź żartobliwa, tylko lekceważąca. Przecież nie licytowałam tych perfum ani też co.

Sprzedaję od kilku lat dla Fundacji i na Allegro i na Dogo i gdzie się tylko da - aby tylko zarobić jakiś grosz dla zwierząt - Ty masz prawo podchodzić do tego jak uważasz.

A ja od kilku lat kupuję na różnych aukcjach, na różnych portalach, z przeznaczeniem na różne organizacje - i co z tego? To ma być jakiś argument, bo nie widzę związku?

Kiedyś fant, wylicytowany przeze mnie, dotarł w kawałkach. Owszem, był zabezpieczony, ale transportu nie przetrwał. Może należało go bardziej zabezpieczyć? Z drugiej strony, poczta bywa mało uważna, a przypadki chodzą po ludziach. Nie czepiałam się, nie składałam reklamacji. Dla porządku dodam, że fant był kilka razy droższy od tych perfum, więc nie o kasę mi chodzi.

Jak widać, wszystko rozbija się o sposób prowadzenia bazarku. O zasady.
Ja oczekuję - jak przy każdej innej transakcji - pełnej, rzetelnej informacji. Zwłaszcza, kiedy jej podanie jest tak proste.
I tu się widocznie różnimy.

LaMonture

Post » Sob lut 02, 2013 12:08 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

No dobrze- stało się.
Nie spełniłam Twoich oczekiwań.
Trudno.
Dla mnie to bardzo dobra lekcja na przyszłość.

A bazarek trwa nadal.

Osa1

Post » Sob lut 02, 2013 15:37 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

zaczynam nr 23, 35, 36
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Sob lut 02, 2013 20:18 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

edii pisze:zaczynam nr 23, 35, 36

Bardzo dziękujemy :1luvu:

Osa1

Post » Sob lut 02, 2013 21:58 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

Pokazujemy się :kotek:

Osa1

Post » Nie lut 03, 2013 14:40 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

Zapraszamy

Osa1

Post » Nie lut 03, 2013 18:56 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

Nie będę mogła jutro być przy zamknięciu bazarku.
Przypominam że licytujemy do godziny 20.00
Licytacja z godziny 20.01 i później już nie będzie brana pod uwagę.

We wtorek zrobię podsumę bazarku.

Osa1

Post » Pon lut 04, 2013 18:10 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

Osa1 pisze:
Joako pisze:Nr 20 do 50 zł podniosę.

Pięknie :1luvu:

LaMonture pisze:No dobrze, skoro nie chcesz po dobroci :twisted: Twoja decyzja 8)

Nr 20 za 52,5 zł 8)

Jeszcze piękniej :1luvu:

Nie ma aktualizacji na pierwszej stronie, numer 20 za 53 zł proszę.

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Wto lut 05, 2013 7:37 Re: KOSMETYKI YVES ROCHER I INNE -SUPER CENY-POMÓŻ CHORYM KO

Joako pisze:
Osa1 pisze:
Joako pisze:Nr 20 do 50 zł podniosę.

Pięknie :1luvu:

LaMonture pisze:No dobrze, skoro nie chcesz po dobroci :twisted: Twoja decyzja 8)

Nr 20 za 52,5 zł 8)

Jeszcze piękniej :1luvu:

Nie ma aktualizacji na pierwszej stronie, numer 20 za 53 zł proszę.

LaMonture Wycofała się z licytacji dlatego nie ma.

Osa1

[poprzednia][następna]