To i ja się wypowiem

osobiście najbardziej lubię bransoletki i codziennie jakąś ze swoich niewielkich zasobów mam na ręce, tylko u mnie problem jest taki, że mam chudą łapkę i niewiele na mnie pasuje

. Uważam również, że biżuterii sztucznej na bazarkach jest bardzo dużo, za niewielkie pieniądze, a niewiele jest takiej z wykorzystaniem naturalnych kamieni i elementów posrebrzanych, czy nawet srebrnych. Sama nie mogę nosić np. kolczyków, które nie miałyby bigli choćby posrebrzanych. Wolę też mieć biżuterię, która wiem, że długo wytrzyma i nagle nie zmieni swojego "wyglądu". Dlatego często wybieram klasyczne rozwiązania, które zawsze będą pasować i nie będę żałować wydanych na nie pieniędzy. Z Twoich pokazanych na zdjęciach bransoletek najbardziej podoba mi się złota z koralem, aczkolwiek wolałabym kamień w ciemniejszym odcieniu, uwielbiam połączenie złota i czerni

i gdyby taka była na pewno bym się skusiła

Z łańcuszkowych ta z serduszkiem jest piękna, pasowałaby do wszystkiego, tylko pytanie czy te łańcuszki nie będą z czasem czy w przypadkowym kontakcie z wodą czernieć? Ceny materiałów, które przedstawiłaś zwłaszcza jeśli chodzi o wykorzystanie naturalnego kamienia są naprawdę ok, ale obawiam się, że większego zysku niż 5-7 zł na bransoletce niestety nie można się spodziewać... chociaż zawsze jest możliwość licytacji, a tym samym szansy na większy zysk