Koki-99 pisze:I jeszcze spytam o dł. wkładki czółenek 10.13 i jaki obcasik, bo wyglądają na balerinki.
Moja stopa ma ok. 25.7 cm i pasują idealnie, sprawdzę jeszcze długość wkładki, kiedy wrócę do domu.
Moderator: Moderatorzy
Koki-99 pisze:I jeszcze spytam o dł. wkładki czółenek 10.13 i jaki obcasik, bo wyglądają na balerinki.
I&S pisze:Koki-99 pisze:I jeszcze spytam o dł. wkładki czółenek 10.13 i jaki obcasik, bo wyglądają na balerinki.
Moja stopa ma ok. 25.7 cm i pasują idealnie, sprawdzę jeszcze długość wkładki, kiedy wrócę do domu.
Koki-99 pisze:Zapytam jeszcze o sztruksy 10.04 - jaki to rozmiar, jeśli 38/40 to poproszę o dokładne wymiary, jeśli mniejsze to dzięki.
Koki-99 pisze:Jeśli biodrówki to poproszę jeszcze stan przód i tył. A te biodra to nie za dużo? Bo coś mi nie pasuje. Aaa i jeszcze czy w składzie jest elastan, no i w jakim są stanie?
Koki-99 pisze:Przesyłka już u mnie, dzięki za pięknie pachnący gratisik
anetaa200 pisze:Witam!!!
Chciałabym zapytać o torebkę nr 40-11 czy jest to torba podróżna czy do codziennego użytku?! jakie ma wymiary ?!
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości