zakończone

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 02, 2012 13:34 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Jakie ciepło 8O U nas -13,5 pokazało jak byłam na ogródku dać kociastym jeść, myślałam że mi pychol odmrozi.
Wczoraj kotki wszystkiego nie zjadły i dzisiaj już było zamrożone na kość ( wczoraj miały porcje rosołowe ugotowane z rosołkiem do pochlipania rosołek wypiły :), dzisiaj suche, ale bez popicia bo wszystko zamarza :( .
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Śro lut 08, 2012 12:14 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Nasze grubasy ogródkowe:) (tylko część)
Najedzone, powoli rozchodzą się do swoich kryjówek. Krówka wyszła z kadru :(
Obrazek

A ja ostro dziergam :D popełniłam chustę :D i teraz męczę szydełko
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Śro lut 08, 2012 12:54 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Obrazek
Co by za pamięci, w niedzielę obdarowałam dziadków co wcześniej byli w rozjazdach. Są zachwyceni :D :love: :love: Dziadek nie dowierzał , że coś takiego można stworzyć, zachwycony z możliwości zastosowania golfika , babcia równie szczęśliwa, w szoku byli :mrgreen:
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Śro lut 08, 2012 14:26 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

moje doszlo juz danwo, ale ciagle zapominalam napisac. polecam

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Śro lut 08, 2012 14:36 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

:D Cieszę się ze jest ok :D
A ja się zachwyciłam Uszami ( owczarek niemiecki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: zatęskniłam za moją Elzą.
A dlaczego Uszami? nasza wpakowywała uszy prawie do każdego zdjęcia, niby nie było jej w pobliżu a kawałek ucha gdzieś się na zdjęciu pojawiał :1luvu:
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro lut 08, 2012 14:38 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

milena88 pisze:Obrazek
Co by za pamięci, w niedzielę obdarowałam dziadków co wcześniej byli w rozjazdach. Są zachwyceni :D :love: :love: Dziadek nie dowierzał , że coś takiego można stworzyć, zachwycony z możliwości zastosowania golfika , babcia równie szczęśliwa, w szoku byli :mrgreen:

Piękne karteczki stworzyłaś muszę też pomyśleć o takich :D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro lut 08, 2012 15:34 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Iza_ pisze::D Cieszę się ze jest ok :D
A ja się zachwyciłam Uszami ( owczarek niemiecki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: zatęskniłam za moją Elzą.
A dlaczego Uszami? nasza wpakowywała uszy prawie do każdego zdjęcia, niby nie było jej w pobliżu a kawałek ucha gdzieś się na zdjęciu pojawiał :1luvu:

oo a poleciłabyś może mega trwałą zabawkę/do aportowania ? mam obecnie z tym kosmos..wszystko szybko się zużywa :ryk: Obrazek

jestem ogólnie anty czapkowa ale w tej Twojej chodzę, a jakie było szukanie jak się ukradkiem zapodziała :ryk: :1luvu: :1luvu:
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Śro lut 08, 2012 18:01 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Chciałam napisać tylko, że ślicznie dziękuję, moje czapki są super ! :1luvu:

rebellia1

Od: Sob wrz 09, 2006 20:10

Post » Śro lut 08, 2012 19:51 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Czy ten zielony komin z rekawiczkami jednopalczastymi jest sprzedany? Bo nie jest napisane :oops:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro lut 08, 2012 19:58 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

:kotek: być może można taki sam wydziergać albo jest bliźniaczek :ok: ja mam taki
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Śro lut 08, 2012 20:23 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

:D Bo ja bym chciala jeszcze z czapka
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro lut 08, 2012 20:25 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

polecam, polecam :ok: hop hop Iza_ gdzie jesteś :1luvu:
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Śro lut 08, 2012 22:02 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

oo a poleciłabyś może mega trwałą zabawkę/do aportowania ? mam obecnie z tym kosmos..wszystko szybko się zużywa :ryk: Obrazek

Nasza miała takie kółko z czegoś twardego niezatapialnego i drewniany gryzak, ale najlepiej lubiła kije które sama znalazła, zazwyczaj niosła aż do domu, pod drzwiami miałam w zapasie zawsze ze dwa kije.
Wszystkie piłki tenisowe miały krótki żywot :mrgreen:
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro lut 08, 2012 22:12 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

moś pisze:Czy ten zielony komin z rekawiczkami jednopalczastymi jest sprzedany? Bo nie jest napisane :oops:

Sprzedany ale jak chcesz to wydziergam jeszcze, a może spodoba Ci się chusta w odcieniach zieleni? Jutro wrzucę fotki :D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Czw lut 09, 2012 9:22 Re: Wydziergane, szale, chusty i inne takie - na ogródkowców

Iza_ pisze:
moś pisze:Czy ten zielony komin z rekawiczkami jednopalczastymi jest sprzedany? Bo nie jest napisane :oops:

Sprzedany ale jak chcesz to wydziergam jeszcze, a może spodoba Ci się chusta w odcieniach zieleni? Jutro wrzucę fotki :D

zielona chusta 8) hmmmm nie kuś kobieto to mój ulubiony kolor :roll: :D a cienka czy grubsza?

Aris nie może patyków mieć/ gałęzi co by dziąseł nie drażnił czy coś[ponoć po pobycie w hoteliku miał bardzo podrażnione dziąsła i był chory też :evil: ], jest super opanowaliśmy właśnie aportowanie..co by w miarę nie rzucał się; puki co najtrwalsza jest gumowa kiełbaska po Dexie i maskotki :kotek: piłka tenisowa to po pierwszych zgryzach już się nie nadawała :lol:
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

[poprzednia][następna]