Z szaf Cammi - to już jest koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lis 27, 2011 8:23 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: Anioły...

Annazoo pisze:
Cammi pisze:
Annazoo pisze:
ewka63 pisze:No my som :)
Kociaste już całkiem się zadomowiły :)

Batman to Filip, jam jego mać! Chrzestna. A jakaś zaraza przemianowała go na Batmana :(

Nie mów na te Czlowieki zaraza bo się obrażą i oddadzą kota. On Ci ich u mogą go nawet nazwać Nietoperek!

To nie TE Człowieki go przemianowały, ja wiem kto, wiem :evil:

Matko Chrzestna, w książeczce jest Filip Batman. A już mu nie chcieliśmy zmieniać po raz kolejny. Choc powinien sie nazywać Jedzonko, bo tylko na to "imię" reaguje :ryk:
"Choćbyśmysię" obrazili o cos na smierć, kota nie oddamy i basta. :ryk:
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Nie lis 27, 2011 9:34 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: Anioły...

ewka63 pisze:
Annazoo pisze:
Cammi pisze:
Annazoo pisze:
ewka63 pisze:No my som :)
Kociaste już całkiem się zadomowiły :)

Batman to Filip, jam jego mać! Chrzestna. A jakaś zaraza przemianowała go na Batmana :(

Nie mów na te Czlowieki zaraza bo się obrażą i oddadzą kota. On Ci ich u mogą go nawet nazwać Nietoperek!

To nie TE Człowieki go przemianowały, ja wiem kto, wiem :evil:

Matko Chrzestna, w książeczce jest Filip Batman. A już mu nie chcieliśmy zmieniać po raz kolejny. Choc powinien sie nazywać Jedzonko, bo tylko na to "imię" reaguje :ryk:
"Choćbyśmysię" obrazili o cos na smierć, kota nie oddamy i basta. :ryk:

:ok: :1luvu: :ok:
Jedzonko - powiadasz? Mam kota o podobnym imieniu 8)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Nie lis 27, 2011 13:24 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: świeczniki! dziś kon

niedługo koniec koniec!

Annazoo

Post » Nie lis 27, 2011 13:52 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: świeczniki! dziś kon

Founde nr.11 za 45 zł poproszę to raz

dwa witam dużych Batmana / Filipa i Julka :) podczytuję wasz wątek odkąd powstał, strasznie się cieszę że Batman / Filip :) tak się zadomowił :), zanim trafił do Amelki był na tymczasie u mnie i przyznam szczerze wyjątkowo wyjątkowy kot to jest :)

Annazoo nie złość się :)
Ostatnio edytowano Nie lis 27, 2011 14:11 przez katgral, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Nie lis 27, 2011 13:57 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: świeczniki! dziś kon

Heeej, ale skoro szklane kulki są szklane, a ja je licytuję, muszę je odebrać osobiście? Nie doczytałam, że w przypadku szklanych rzeczy tylko osobiście! Trzeba zrezygnować czy da się jakoś wysłać?

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Nie lis 27, 2011 14:02 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: świeczniki! dziś kon

liszyca pisze:Heeej, ale skoro szklane kulki są szklane, a ja je licytuję, muszę je odebrać osobiście? Nie doczytałam, że w przypadku szklanych rzeczy tylko osobiście! Trzeba zrezygnować czy da się jakoś wysłać?

Kulki chyba się nie stłuką jeśli dam dużo folii bąbelkowej.
Bałabym się jednak wysyłki flakoników i kryształów :)

Annazoo

Post » Nie lis 27, 2011 14:04 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: świeczniki! dziś kon

liszyca pisze:Heeej, ale skoro szklane kulki są szklane, a ja je licytuję, muszę je odebrać osobiście? Nie doczytałam, że w przypadku szklanych rzeczy tylko osobiście! Trzeba zrezygnować czy da się jakoś wysłać?

Kulki powinno się dać. To z kryształami problem.

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Nie lis 27, 2011 14:06 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: świeczniki! dziś kon

Annazoo pisze:

Kulki chyba się nie stłuką jeśli dam dużo folii bąbelkowej.
Bałabym się jednak wysyłki flakoników i kryształów :)

Owiniesz każdą julię w strecz to nawet nie będą stukać.

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Nie lis 27, 2011 14:16 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: świeczniki! dziś kon

:ryk:

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Nie lis 27, 2011 14:16 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: świeczniki! dziś kon

katgral pisze:Founde nr.11 za 45 zł poproszę to raz

dwa witam dużych Batmana / Filipa i Julka :) podczytuję wasz wątek odkąd powstał, strasznie się cieszę że Batman / Filip :) tak się zadomowił :), zanim trafił do Amelki był na tymczasie u mnie i przyznam szczerze wyjątkowo wyjątkowy kot to jest :)

Annazoo nie złość się :)

No dobra :mrgreen:

dzięki za walkę o fondue :)

Annazoo

Post » Nie lis 27, 2011 14:59 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: świeczniki! dziś kon

Annazoo pisze:
katgral pisze:

[b]Annazoo nie złość się
:)

I ja witam :)
Batman to spragniony pieszczot diabeł tasmański :ryk: . Kocham go :1luvu:
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Nie lis 27, 2011 15:21 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: Anioły...

KarolinaS pisze:nr 5 przebijam o 2 zł

przypominam się :oops:
bo widzę, że nie ma na pierwszej stronie wprowadzonej zmiany
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Nie lis 27, 2011 15:36 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: Anioły...

KarolinaS pisze:
KarolinaS pisze:nr 5 przebijam o 2 zł

przypominam się :oops:
bo widzę, że nie ma na pierwszej stronie wprowadzonej zmiany

Bom ślepa chyba :oops:
naniosłam zmiany :)

Annazoo

Post » Nie lis 27, 2011 19:46 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: świeczniki! dziś kon

Poproszę nr 1 :)

carmenco

Od: Śro cze 09, 2010 22:15

Post » Nie lis 27, 2011 19:55 Re: Cammi wygrzebała z czeluści szaf swych: świeczniki! dziś kon

Torby rowerowe przebijam o złotówkę :)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

[poprzednia][następna]