Moderator: Moderatorzy
mamut pisze:edka11 pisze:A ja cały czas czekam na dane do przelewuGibutkowa pisze:Do Iweta i Edka11 wyślę jak zważę paczki (koszt wysyłki policzę jako podstawowy ekonominczny, bo to będą paczki, a wyślę priorytetem i ten dodatek do priorytetu dopłacę ja). Resztę danych wysłałam (koszty przesyłki jak za ekonomiczny polecony podałam z najniższą wagą, wysyłam również priorytet i dopłatę priorytetową biorę na siebie).
Mamutku jak wpłyną pieniążki daj znaćżebym mogła szybko wysłać.
W końcu to Gibutkowa wysyłała moje dane, bo musiała doliczyć jeszcze koszty wysyłki. Do Ciebie i do Iwety też wyśle.![]()
SecretFire pisze::ryk: Ja bym na wage nie wchodzilaMasz racje, wszystko w sobie nie jest ciezkie tylko miejsca zajmuje jak kazda rzecz.
SecretFire pisze:Mamutek i Gibutek nie badzcie zle na mnie, ze Was zostawiam z tym sama, prosze. Jak bedzie wszystko zakonczone, moze jedna z Was mi mail napisac? Cieszyla bym sie.
Gibutkowa pisze:Poważyłam i wysłałam PW.
Mamutku czy doszły wpłaty jakieś? Dziewczyny dwie którym wysłałam PW wcześniej już przelewały, to nie wiem czy już coś doszło czy nie.
Gibutkowa pisze:Małe wysyłam jutro rano, do dużej muszę zaprząc chłopawięc po robocie.
Jeszcze Edka11 - NIE MAM ADRESU WYSYŁKI
mamut pisze:Gibutkowa pisze:Małe wysyłam jutro rano, do dużej muszę zaprząc chłopawięc po robocie.
Jeszcze Edka11 - NIE MAM ADRESU WYSYŁKI
A wysłałaś do Edka11 PW?
edka11 pisze:Już wszystko załatwione, wczoraj nie miałam siły na pisanie.
Pieniążki przelane i już powinny być na koncie, bo ja też jestem w śląskim
edka11 pisze:Już wszystko załatwione, wczoraj nie miałam siły na pisanie.
Pieniążki przelane i już powinny być na koncie, bo ja też jestem w śląskim
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości