Moderator: Moderatorzy
paw pisze:ruda też jest fajna.... trochę miejscami nawet buraskowata... to może ja bym sobie kupiła taką w opcji KT, a potem bym oglądała i mierzyła i w razie niespodobania się (sobie w czapce) poczekała na jakąś inną?? co ty na to?
paw pisze:hm... może połączymy z bazarkiem chlebowym i zamówieniem jej siostry? ale to muszę pouzgadniać i dopasować. i nie wiem czy ona nie straciła do mnie zaufania jako do do chlebowego kuriera... poprzednio paczka w punkcie wysyłki była znacznie cięższa niż w punkcie odbioru... sama nie wiem dlaczego... to podobno któreś prawo ciężkości jest, ale ja byłam słaba z fizyki
paw pisze:aaa... i w miejscu odbioru lustro musi być. może w gabinecie luster, hahahahaha
Annazoo pisze:OK, tak zróbmy, tymczasem dokończę kolejną czapkę i będziesz miała większy wybór
Mo-ty-lek pisze:Czapunia jest cudowna
paw pisze:ojej, a ja zawsze mam straszny problem z podejmowaniem decyzji... już z dwóch mi trudno wybrać, a do 17 wrz. jeszcze tyle czasu..... to może już nie dziergaj![]()
ale nic to wezmę jej siostrę pod pachę i ona mi pomoże
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 105 gości