BEZPRUDERYJNIE odpowiemy na (prawie) KAŻDE pytanie ;)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt kwi 01, 2011 23:34 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

Jakoś się ludzie słabo rzucają z zadawaniem pytań :|
Może Zofia&Sasza dorzuciłaby jakiś gratisi do każdej odpowiedzi? Może puszkę albo chociaż wieczko?

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt kwi 01, 2011 23:41 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

jaaana pisze:Czy casica jeszcze nie wpłaciła?
Chcemy odpowiedź :lol:

Nie wpłaciła :oops:
Bo jak się zabrała za wpłacanie to się nadziała na "nocne przetwarzanie danych", realnie więc kaska dojdzie w poniedziałek.
A żeby nie było prencendensów i tego tam, kumoterstwa, to Zofia&Sasza nie odpowie
Ale dobrze, ja tam lubię stopniowane napięcie, taki swoisty erotyczny suspens :idea:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt kwi 01, 2011 23:46 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

casica pisze:
jaaana pisze:Czy casica jeszcze nie wpłaciła?
Chcemy odpowiedź :lol:

Nie wpłaciła :oops:
Bo jak się zabrała za wpłacanie to się nadziała na "nocne przetwarzanie danych", realnie więc kaska dojdzie w poniedziałek.
A żeby nie było prencendensów i tego tam, kumoterstwa, to Zofia&Sasza nie odpowie
Ale dobrze, ja tam lubię stopniowane napięcie, taki swoisty erotyczny suspens :idea:

Tylko nie stopniuj za długo tego napięcia, żeby nie ochlapło.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Sob kwi 02, 2011 0:12 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

casica pisze:Haniu, dziecko :roll:
Żeby lepiej poczuć smaczek
raz dziewczynka, raz chłopaczek 8)

I teraz rób co chcesz, możesz zadzwonić :P

Oj casica, nawet wierszyków dobrze nie znasz :wink:
Powinno być:
Żeby życie miało smaczek,
raz dziewczynka, raz chłopaczek.

sky_fifi

Od: Czw gru 09, 2010 10:19

Post » Sob kwi 02, 2011 0:28 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

sky_fifi pisze:

Powinno być:

A co? Twoja wersja jest kanoniczna? :wink:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Sob kwi 02, 2011 0:57 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

casica pisze:
sky_fifi pisze:

Powinno być:

A co? Twoja wersja jest kanoniczna? :wink:

Casica :ok:
:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Sob kwi 02, 2011 2:42 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

sky_fifi pisze:

Powinno być:

Casica - rozpustnica :ryk: :ryk: :ryk:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob kwi 02, 2011 11:08 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

jaaana pisze:Zofia&Sasza - a jeżeli nie będziesz potrafiła odpowiedzieć na pytanie, to wpłacisz kasę na wskazany cel? Oczywiście z jakąś drobną dokładką :wink:

Nie. Ja potrafię odpowiedzieć na każde pytanie dotyczące mnie i moich kotów :twisted:
jaaana pisze:Zofia&Sasza - przecież nie masz zamieszczać, tylko odpowiedzieć.
Odpowiedź nie musi brzmieć: "tak".
Odpowiedz, że nie, forsa będzie i spokój :ryk:

A to jest b. słuszna idea :ryk: :ryk: :ryk:
Miss pisze:moje jest nieseksulane, ale boję się, że odpowiedź może być nieprawdziwa, bo któż by się przyznał 8O

Ja. Gwarantuję! :twisted:
ezzme pisze:powaliła mnie prostota tego pomysłu - genialne! :ryk:
chętnie bym się przyłączyła, ale funduszy niet (mogę się coś dorzucić do ewentualnego pytania składkowego). nie jestem też tak rozpoznawalna, by ktoś płacił za informacje o moim i moich zwierzaków życiu (chyba, że kogoś jeż zainteresuje?)
tak czy tak przycupnę tu sobie :roll:

Kooochana, zawsze się znajdzie ktoś, kto zechce wściubić drugiemu nos pod kołdrę, do szafy czy do kuwety! Więcej wiary w siebie :twisted:
Sky_fifi pytasz, czy błądzisz? :spin2:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob kwi 02, 2011 12:19 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

Nikt nie ma ochoty zapytać, gdzie jest teraz ogłoszony Lulu??? :cry: Mnie aż skręca, żeby się pochwalić, a za darmo nie mooogęęę :crying:
joshua_ada - ani słowa!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Sob kwi 02, 2011 20:33 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

Zofia&Sasza pisze:Nikt nie ma ochoty zapytać, gdzie jest teraz ogłoszony Lulu??? :cry: Mnie aż skręca, żeby się pochwalić, a za darmo nie mooogęęę :crying:
joshua_ada - ani słowa!

Możesz, możesz :piwa: Pomyśl, że ta informacja pomogłaby innym osobom ogłaszającym koty. Przecież futrzaki to absolutny priorytet.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob kwi 02, 2011 21:05 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

Zofia&Sasza pisze:Nikt nie ma ochoty zapytać, gdzie jest teraz ogłoszony Lulu??? :cry: Mnie aż skręca, żeby się pochwalić, a za darmo nie mooogęęę :crying:
joshua_ada - ani słowa!

Ja bym zapytał ale to że zadam pytanie kosztuje 100 złotych. Będziesz chciała tyle wydać żeby dostać pytanie? Będę miał na dwie Twoje odpowiedzi :ryk: :ryk:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Sob kwi 02, 2011 22:48 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

dalia pisze:
casica pisze:
Gutek pisze:Zaznaczę sobie ten arcyciekawy wątek. Obrazek

A Ty co? Aseksualny?
Bo jesli kaleka, to przepraszam :oops:

:ryk: :ryk: :ryk:

Dla wyjaśnienia - absolutnie nie jestem aseksualny, co najwyżej "aseksualna" mogłabym być w/g waszego mniemania. Ale oczywiście rozumiem, na wiadomym wątku udzielam się przeważnie udzielając informacji o adoptowanej kotce, rzadko wdaję w beznadziejne dyskusje, jak przypuszczam zatem moich postów panie nie czytają, bo o co by się tu w nich przyczepić. No i udzielam się w tymże wątku zaledwie od 2006 roku, łatwo to było przeoczyć. Jeśli tak uważnie czytają całość, to ja nie mam pytań.

A użyta wcześniej ikonka wyraża mój stosunek do wątku i moje zdanie - jak panie powszechnie głoszą, każdy na forum ma do tego prawo w każdym publicznym wątku. :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Gutek

Od: Sob wrz 09, 2006 0:34

Post » Sob kwi 02, 2011 23:34 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

Gutek :ok: :D

Coś kiepski ruch w tym "interesie", jak widać błazenada nawet wsród "swoich" szybko okazała się mało atrakcyjna.
Przy okazji podrzucę :twisted:
Ostatnio edytowano Sob kwi 02, 2011 23:34 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob kwi 02, 2011 23:34 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

A tak się dobrze bawiłam czytając wątek :?

Zofia& Sasza ,jesteś wielka :1luvu: i to wszystko po to, żeby pomóc kociastym :ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Sob kwi 02, 2011 23:37 Re: Za 50 PLN odpowiem na KAŻDE pytanie o moje koty i styl życia

renatab pisze:A tak się dobrze bawiłam czytając wątek :?

Zofia& Sasza ,jesteś wielka :1luvu: i to wszystko po to, żeby pomóc kociastym :ok:
Byłoby to zbyt piękne, niestety nie jest to jedynym celem :(
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

[poprzednia][następna]