Zasłoń okna, otwórz serce.... NOWOŚCI! cudne modne rolety...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie mar 06, 2011 13:57 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Komu, komu ,firanki do domu?
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie mar 06, 2011 14:17 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Dziewczyny, ja za Wami nie nadążam. Nie było mnie na forum 1 dzień i mam przeczytać teraz 5 stron???
Jeśli chodzi o tę interesującą mnie firanę to na chwilę obecną nie mam wolnych funduszy. 1 maja mam komunię syna i muszę zbierać kasę, ale po komunii na 100 % taką firanę kupię. Odezwałam się na wątku, bo bałam się, że ten poprzedni wątek gdzieś nam umknie i nikt później nie będzie wiedział o jaką firanę mi chodzi :oops:
Więc jeśli będzie taka firana to ją rezerwuję i w maju kupuję, ok? I się jeszcze zastanowię, bo chętnie bym zamówiła jakieś firany do salonu, ale najpierw muszę kupić karnisze.
Fajny ten Wasz wątek, ale trzeba mieć mnóstwo czasu, żeby go śledzić :wink:

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Nie mar 06, 2011 14:21 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

edka11 pisze:Dziewczyny, ja za Wami nie nadążam. Nie było mnie na forum 1 dzień i mam przeczytać teraz 5 stron???
Jeśli chodzi o tę interesującą mnie firanę to na chwilę obecną nie mam wolnych funduszy. 1 maja mam komunię syna i muszę zbierać kasę, ale po komunii na 100 % taką firanę kupię. Odezwałam się na wątku, bo bałam się, że ten poprzedni wątek gdzieś nam umknie i nikt później nie będzie wiedział o jaką firanę mi chodzi :oops:
Więc jeśli będzie taka firana to ją rezerwuję i w maju kupuję, ok? I się jeszcze zastanowię, bo chętnie bym zamówiła jakieś firany do salonu, ale najpierw muszę kupić karnisze.
Fajny ten Wasz wątek, ale trzeba mieć mnóstwo czasu, żeby go śledzić :wink:

:ryk: :ryk: DOBRZE ŻE DZIECIACZEK DOSTANIE KOPERTY Z PREZENTAMI :mrgreen: SPOKO SAMI ZAWOLAMY CIEBIE PO FIRANKĘ :ryk: ZARAZ WPISZEMY DUZYMI LITERAMI ŻE TA FIRANKA KUPIONA PRZEZ edka11 :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: TYLKO WKLEJ ZDJECIE JAKA :ryk:
krynia08

Post » Nie mar 06, 2011 15:30 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

a mówiłam, kurdę, że się klientka nie przebije??? i co robić w takich sytuacjach?? halinka, Ty kochana rób notatki... :mrgreen:

edka11, ja będę pamiętać... :ok: :1luvu: dziękujemy..

chyba skopiuję info od halinki i prześlę edce11 na pw.. :roll:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie mar 06, 2011 15:55 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

Hanulka pisze:a mówiłam, kurdę, że się klientka nie przebije??? i co robić w takich sytuacjach?? halinka, Ty kochana rób notatki... :mrgreen:

no to ja sie zamykam na amen :mrgreen: i zmykam :ryk:
krynia08

Post » Nie mar 06, 2011 15:59 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

krynia08 pisze:
Hanulka pisze:a mówiłam, kurdę, że się klientka nie przebije??? i co robić w takich sytuacjach?? halinka, Ty kochana rób notatki... :mrgreen:

no to ja sie zamykam na amen :mrgreen: i zmykam :ryk:

krynia :love: , Ty tego nie rób :!: :!: :!: :!: :mrgreen: :evil:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie mar 06, 2011 16:14 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

:mrgreen: nie ma to jak postraszyć :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Nie mar 06, 2011 16:19 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

krynia08 pisze::mrgreen: nie ma to jak postraszyć :ryk: :ryk:

ufff... krynia :1luvu: , jesteś..., jak ja Cie kofam... :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie mar 06, 2011 16:23 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

znaczy My nie teges? kofamy inaczej :ryk: :ryk: :ryk: Obrazek
krynia08

Post » Nie mar 06, 2011 17:23 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

krynia08 pisze:znaczy My nie teges? kofamy inaczej :ryk: :ryk: :ryk: Obrazek

ja wiem?? a czemu nie kochać inaczej??? Obrazek miłość to miłość :ok: :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie mar 06, 2011 18:01 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

krynia08 pisze:Obrazek :piwa:

uszy mu urwie zaraz 8O :D :mrgreen: :ryk:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie mar 06, 2011 18:04 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

kotx2 pisze:
krynia08 pisze:Obrazek :piwa:

uszy mu urwie zaraz 8O :D :mrgreen: :ryk:

i tyle z tego będzie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie mar 06, 2011 18:16 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

za wełne trzymam :ryk: :ryk: :ryk:
krynia08

Post » Nie mar 06, 2011 18:17 Re: Zasłoń okna, otwórz serce, daj kasiorkę na kocią poniewierkę

krynia08 pisze:za wełne trzymam :ryk: :ryk: :ryk:

ja widzę, że za uszy... zaraz będą jak u jamnika :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]