KONIEC oriflejmy i knigi w śmiesznych cenach na zapaleńca

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 0:10 Re: KONIEC oriflejmy i knigi w śmiesznych cenach na zapaleńca

poczekajmy jeszcze chwilkę... ewentualnie pójdę zrobić awanturę. ale minął dopiero tydzień - dajmy im trochę czasu.

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw kwi 21, 2011 11:10 Re: KONIEC oriflejmy i knigi w śmiesznych cenach na zapaleńca

chcialam tylko powiedziec, ze przesylki jak nie bylo tak nie ma :evil: stracilam przez to zaufanie do poczty. Nauczylo mnie to wysylac wszystko poleconym. W razie podobnych przypadkow mam dowod na to, ze paczka ode mnie wyszla. Ech... dobrze, ze chociaz kasa dla kociastego dotarla...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw kwi 21, 2011 11:46 Re: KONIEC oriflejmy i knigi w śmiesznych cenach na zapaleńca

Kociara82 pisze:chcialam tylko powiedziec, ze przesylki jak nie bylo tak nie ma :evil: stracilam przez to zaufanie do poczty. Nauczylo mnie to wysylac wszystko poleconym. W razie podobnych przypadkow mam dowod na to, ze paczka ode mnie wyszla. Ech... dobrze, ze chociaz kasa dla kociastego dotarla...

prawdę mówiąc, dokładnie tego samego nauczyła mnie ta sytuacja - wszystko, wszystko idzie poleconym. a jeśli jest ważne, to poleconym z potwierdzeniem odbioru.
okropnie mi przykro, że tak wyszło :|

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Pt kwi 22, 2011 11:19 Re: KONIEC oriflejmy i knigi w śmiesznych cenach na zapaleńca

mi tez, ale to nie twoja wina.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia]