Pozbądź się celulitu,wyperfumuj TŻ-ta,wspomóż Tyskie Mruczki

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 12:45 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

mam nadzieje, ze nie zupelnie finito, bo po nowym roku zamierzam jakiegos fanta dodac :) chcialabym zeby to byl taki niekonczacy sie bazarek, zeby zawsze choc 1 rzecz byla, zeby choc symbolicznie wspomoc mrusie :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro gru 29, 2010 23:37 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

Kociara82 pisze:mam nadzieje, ze nie zupelnie finito, bo po nowym roku zamierzam jakiegos fanta dodac :) chcialabym zeby to byl taki niekonczacy sie bazarek, zeby zawsze choc 1 rzecz byla, zeby choc symbolicznie wspomoc mrusie :)

Kociara podpisuje się pod tym wszystkimi kończynami moimi i kociambrów :mrgreen:

Jakby co, to ja się z chęcią podłączę :piwa:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Śro gru 29, 2010 23:40 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

-kropeczka- pisze:
Kociara82 pisze:mam nadzieje, ze nie zupelnie finito, bo po nowym roku zamierzam jakiegos fanta dodac :) chcialabym zeby to byl taki niekonczacy sie bazarek, zeby zawsze choc 1 rzecz byla, zeby choc symbolicznie wspomoc mrusie :)

Kociara podpisuje się pod tym wszystkimi kończynami moimi i kociambrów :mrgreen:

fajnie, ale nie szalej az tak, jak teraz, bo sie boje, ze z torbami pojdziesz :D

Kociara82

Post » Śro gru 29, 2010 23:42 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

Jak ja Wam dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro gru 29, 2010 23:49 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

podziekowania naleza sie przede wszystkim osobom, ktore wylicytowaly fanty, bo nic by nie dal bazarek jak by ludzie nie brali fantow na nim wystawionych :) To jest wiecej jak polaczenie przyjemnego z pozytecznym, bo tak:
- kosmetyki sa znanej firmy, dobrej firmy
- taniej niz w katalogu, niektore zestawy niemal unikatowe
- ja zadnej prowizji za to dla siebie nie biore (tylko koszt wysylki, bo bym z torbami poszla) ;)
- kupujac tu, na bazarku, wspomaga sie tez mruczki, chocby symbolicznie, ale dla nich kazda zlotowka jest na wage zycia :1luvu:
wiec mamy dla siebie cos fajnego, kosmetyki z wyzszych polek, i dobry uczynek na koncie :D A wdziecznosc mrusiow i ich psich przyjaciol - bezcenna :ok:

Jutro mam wolne, wiec wszystkie zalegle paczki powysylam.

Kociara82

Post » Czw gru 30, 2010 10:40 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

Kociara82 pisze:
-kropeczka- pisze:

fajnie, ale nie szalej az tak, jak teraz, bo sie boje, ze z torbami pojdziesz :D

Kociaro takie szaleństwa, to maks. 3 razy do roku będą :)
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Czw gru 30, 2010 13:53 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

-kropeczka- jestes szalona, mowie ci :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

ale na powaznie, jesli ktos chcialby jakis niedrogi fant zasponsorowac na bazarek-niech sie odezwie :) Chocby to mial byc tylko zel pod prysznic, ktory aktualnie kosztuje 5,90zl :)

Tymczasem podrzuce sobie bazarek :) Ozzinek czuje sie lepiej, wiec i mnie lzej na duszy :)

Kociara82

Post » Czw gru 30, 2010 22:48 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

kurde, mam pecha do poczty... :oops: dzis mialam wyslac paczki z zamowionymi fantami, a tu lipa! Poczta nieczynna, jakas awaria pradu czy cos takiego... Na calej ulicy... :oops: w zwiazku z tym wysle paczki zaraz po nowym roku, przepraszam za maly poslizg :oops:

Kociara82

Post » Sob sty 01, 2011 16:44 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

a kiedy coś dorzucisz ? :piwa:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob sty 01, 2011 21:18 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

Kociara82 pisze:kurde, mam pecha do poczty... :oops: dzis mialam wyslac paczki z zamowionymi fantami, a tu lipa! Poczta nieczynna, jakas awaria pradu czy cos takiego... Na calej ulicy... :oops: w zwiazku z tym wysle paczki zaraz po nowym roku, przepraszam za maly poslizg :oops:

Nic nie szkodzi, przynajmniej jeśli chodzi o mnie :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie sty 02, 2011 20:00 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

dagmara-olga pisze:a kiedy coś dorzucisz ? :piwa:

hmmm... moze w tym tygodniu... ale nie bede tak szalec jak -kropeczka- :D
Moge co najwyzej 2 niedrogie rzeczy wziac, bo sama potrzebuje korektor, podklad pod makijarz... A z kasa krucho... :oops:

Kociara82

Post » Nie sty 02, 2011 20:01 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

przyczaję się tak czy siak!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie sty 02, 2011 20:11 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

ty sie nie czaj, tylko bierz :D A co bys chciala np? Z jakiej kategorii: cialo, wlosy, paznokcie, nogi/stopy, zapachy, twarz, kosmetyka kolorowa? Bo w zasadzie nie wiem jeszcze, co zamowie :D

Kociara82

Post » Nie sty 02, 2011 20:21 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

taką męską, korzenną a nie chłopięcą wodę toaletową w sprayu w eleganckim opakowaniu - signature z pierwszego postu będzie taka? Czy jakaś inna?
i mydełko milk and honey - jest takie do rąk? w pompce ? w katalogu widzę , ze jest.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Nie sty 02, 2011 20:27 Re: Oriflame-na każdą okazję i każdą kieszeń-na Tyskie Mruczki

signature jest dostepna na bazarku :)
jesli mydelko bedzie dostepne, to zamowie specjalnie dla ciebie :) osobiscie bardzo lubie ten zapach zwlaszcza na zime :1luvu: wiec cos na pewno z tej serii bedzie :ok:

Kociara82

[poprzednia][następna]