SZTUKA W TWOIM DOMU! koniec

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lip 19, 2010 20:46 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

nie "ścigasz", a szukasz kontaktu z kimś, kto nie wywiązał sie z ustaleń handlowych.
Nie dotrzymał umowy. I nie raczy sie skontaktowac by to wyjaśnić i zamknąć.
Nie będe nadawać definicji ale zachowanie drugiej strony jest zdecydowanie nie w porządku.
Jeśli w profilu tej osoby jest strona www - a jest - to ja bym się skontaktowała poprzez tą stronę.
To jak PW - tylko inny kanał.
Trzymam kciuki za pomyślny dla kotów i dobrego imienia forum - finał sprawy
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon lip 19, 2010 20:53 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

Zdecydowanie jako 'przywlaszczenie'. Zrob zrzuty stron z bazarku dotyczce i zakupu i reklamacji, kopie wplaty bemolki i Twojego zwrotu, zdjecia rzezby i idz na policje. Oczywiscie, ze beda Cie zwodzic, ze mala kwota, ze osoby prywatne ale maja obowiazek sprawe przyjac. Najpierw jednak wyslij listem poleconym powiadomienie do bemolki, ze jesli do dnia tego i tego dnia nie zwroci Ci rzezby zglaszasz sprawe na policji.

Tutaj jest strony i konktakt przez strone:

http://zdobywamszczyty.cba.pl/kontakt.html

jesli ona sie nie odzywa to pozostaje Grzesiu :ryk:

a tu jest ksiega gosci, czyli mozna co nie co o tej sprawie wpisac. Dlugo pewnie nie powisi bo zaraz zdejma, ale powtarzac wpisy mozna.

http://ksiegi.emix.net.pl/wyswietl.php?user=bemola
Rany, robic z siebie zlodzieja za kilka zlotych, to mi sie w glowie nie miesci.

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon lip 19, 2010 20:56 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

a i udziela sie na wizazu:

http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=18386326

pozniej cos wiecej znajde.

kociamysza

Post » Pon lip 19, 2010 21:18 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

aktualnie jest na wizaz.pl czyli nie zaginela bez wiesci gdzies w gorach :ryk:

http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t= ... ht=bemolka

pisze, ze dopiero co wrocila z urlopu, moze dlatego sie nie odzywala?

kociamysza

Post » Pon lip 19, 2010 22:39 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

śliczna ta figurka, jak wróci też bym powalczyła o nią :ok:

kwiatkowa

Od: Śro gru 07, 2005 0:12

Post » Wto lip 20, 2010 7:54 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

oby.. urlop tłumaczyłby częściowo tę sprawę, choć przed urlopem rzeźba miała być wysłana.. o czym świadczą posty.. "do piątku" po przelaniu przeze mnie kasy...

bemolka czekam na rzeźbę i ozdew od ciebie

kwiatkowa :1luvu: , fajnie by było... :D

kociaste bardzo potrzebujące..
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Śro sie 11, 2010 21:18 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

czyli nic sie nie wyjasnilo?

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Czw sie 12, 2010 7:57 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

MagdaGdynia pisze:czyli nic sie nie wyjasnilo?

niestety, kompletnie nic :cry:
radomszczaki mają mniej, forumowiczka nie może kupić, a ja mam straszny niesmak i żal do siebie.. :cry:

pw do bemola z 3 lipca nadal mi "wisi" :(
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob sie 21, 2010 23:08 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

no , ładna nagonka się zrobiła widzę
i ile detektywów
no cóż

więc tak
wysłałam Ci pw z reklamacją - w odpowiedzi dostałam że Ty JUZ przelałaś mi kase za zwrot , no ok, ładne z Twojej strony
tyle że nie spytałaś czy ja mam czas teraz iśc na pocztę? nie, postawiłaś mnie przed faktem dokonanym.
obiecałam odesłać, myślałam że jakos mi się uda zdąrzyć na pocztę ale niestety, praca po 12 godz uniemożliwiła pojawienie sie na poczcie w godzinach urzędowania
potem czas urlopu
i znowu harówka
przykro mi, nie rozdwoję się, trzeba było najpierw poinformować o swoich planach to bym Ci napisała że teraz może mi sie nie udać tak szybko wysłać.

przyslij mi na pw jeszcze raz dane do przelewu i cała kwote i koniec.

EDYCJA - znalazłam pw z danymi , kase zwróciłam.

bemola

Od: Nie kwi 17, 2005 13:52

Post » Sob sie 21, 2010 23:54 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

Miałam się nie odzywać, ale mną zatrzęsło :evil:
bemola, nie chciałabym robić z tobą interesów. I więcej nic nie powiem, bo nie chcę być niegrzeczna.

edka11

Od: Wto sty 29, 2008 11:24

Post » Nie sie 22, 2010 1:07 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

bemola pisze:no , ładna nagonka się zrobiła widzę
i ile detektywów
no cóż

więc tak
wysłałam Ci pw z reklamacją - w odpowiedzi dostałam że Ty JUZ przelałaś mi kase za zwrot , no ok, ładne z Twojej strony
tyle że nie spytałaś czy ja mam czas teraz iśc na pocztę? nie, postawiłaś mnie przed faktem dokonanym.
obiecałam odesłać, myślałam że jakos mi się uda zdąrzyć na pocztę ale niestety, praca po 12 godz uniemożliwiła pojawienie sie na poczcie w godzinach urzędowania
potem czas urlopu
i znowu harówka
przykro mi, nie rozdwoję się, trzeba było najpierw poinformować o swoich planach to bym Ci napisała że teraz może mi sie nie udać tak szybko wysłać.

8O
Zacytuję, bo nie mogę wyjść z podziwu dla Twojego tupetu bemola
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie sie 22, 2010 8:26 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

odpowiem później, bo teraz jestem wstrząśnięta :|
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie sie 22, 2010 13:00 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

juz mnie chyba nic nie zdziwi .... no dobrze , ze sprawa zakonczona / prawie zakonczona ....

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Pon sie 23, 2010 10:44 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

bemola pisze:no , ładna nagonka się zrobiła widzę
i ile detektywów
no cóż

więc tak
potem czas urlopu
i znowu harówka

No nie moge :D. Sorry od 3 lipca minelo troche czasu a nikt nie jest jasnowidzem i nie wie ze Ty nie masz czasu wyslac. To chyba Ty powinnas 'poinformowac o swoich planach' a nie Hanulka. Wcale sie jej nie dziwie ze zaczela cos robic aby odzyskac rzezbe, ciekawe jak dlugo Ty czekalabys cierpliwie nie majac zadnego odzewu od drugiej osoby... :?
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon sie 23, 2010 10:55 Re: SZTUKA W TWOIM DOMU! bemola :( czekam na zwrot rzeźby!!

miałam odpowiedzieć dłużej, ale to, co napisała bemola zostawię bez komentarza, kto zna ten wątek może wyrobić sobie swoje zdanie..

bemola, potwierdzam wpływ na moje konto w dniu dzisiejszym kwoty 50,- zł.
z tego samego konta, na które wysłałam reklamację

ja czekałam na zwrot zareklamowanej rzeźby, nie na pieniądze, tym bardziej, że są 2 Forumowiczki chętne do jej zakupu.. nie wiem też, z czego wynika ta kwota, gdybyś mogła to wyjaśnić dla jasności tej sytuacji..

rozumiem, że ostatecznie chcesz zatrzymać tę rzeźbę?
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]