KOCIE BLUZECZKI NA PILNE STERYLKI BEZDOMNYCH KOTEK - POMÓŻ

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon maja 10, 2010 19:57 Re: KOCIE BLUZECZKI NA PILNE STERYLKI BEZDOMNYCH KOTEK - POMÓŻ

Zdecydowałam się na zakup takiej bluzeczki...
Poproszę o rozmiar 34-36

Przysłać adres na PW?
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pon maja 10, 2010 20:40 Re: KOCIE BLUZECZKI NA PILNE STERYLKI BEZDOMNYCH KOTEK - POMÓŻ

Anuk pisze:Zdecydowałam się na zakup takiej bluzeczki...
Poproszę o rozmiar 34-36

Przysłać adres na PW?

Ale dzisiaj szczęśliwy dzień :spin2: :smiech3: :ryk: :D

Poproszę adres na PW i przypomnienie, co zostało zakupione, szybciej mi wtedy idzie pakowania :wink:

Anuk - WIELKIE DZIĘKI :1luvu: :1luvu: :1luvu:
nadal z miauczykotkiem:-) http://www.miauczykotek.pl

maskota

Od: Czw wrz 17, 2009 22:33

Post » Wto maja 11, 2010 14:32 Re: KOCIE BLUZECZKI NA PILNE STERYLKI BEZDOMNYCH KOTEK - POMÓŻ

jeśli znalazłaby się dla mnie bluzka (albo nawet 2) w rozmiarze 40/42 i innym kolorze niż na tym bazarku (taką już mam- zresztą z tego bazarku :)) , to reflektuję jak najbardziej :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro maja 12, 2010 6:00 Re: KOCIE BLUZECZKI NA PILNE STERYLKI BEZDOMNYCH KOTEK - POMÓŻ

XAgaX pisze:jeśli znalazłaby się dla mnie bluzka (albo nawet 2) w rozmiarze 40/42 i innym kolorze niż na tym bazarku (taką już mam- zresztą z tego bazarku :)) , to reflektuję jak najbardziej :)

Mam jeszcze dwa inne wzory tego kroju, ale musiałabym poszperać. To chyba w weekend znajdę trochę czasu.

Jakby mi się zapomniało, co bardzo ostatnio jest u mnie naturalne :( to poproszę o ostre przypomnienie :wink:

Wielkie dzięki za ponowne zainteresowanie :D :D :D

maskota

Post » Śro maja 12, 2010 22:21 Re: KOCIE BLUZECZKI NA PILNE STERYLKI BEZDOMNYCH KOTEK - POMÓŻ

miauczy kotek pisze:
XAgaX pisze:jeśli znalazłaby się dla mnie bluzka (albo nawet 2) w rozmiarze 40/42 i innym kolorze niż na tym bazarku (taką już mam- zresztą z tego bazarku :)) , to reflektuję jak najbardziej :)

Mam jeszcze dwa inne wzory tego kroju, ale musiałabym poszperać. To chyba w weekend znajdę trochę czasu.

Jakby mi się zapomniało, co bardzo ostatnio jest u mnie naturalne :( to poproszę o ostre przypomnienie :wink:

ok, przypomnę :) bluzeczka jest super, więc wolę zapłacić za kolejne na szczytny cel niż w sklepie :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro maja 12, 2010 23:43 Re: KOCIE BLUZECZKI NA PILNE STERYLKI BEZDOMNYCH KOTEK - POMÓŻ

kinga-kinia pisze:Poproszę przypinkę nr 17

miauczy kotek pisze:BARDZO DZIĘKUJĘ :1luvu:

kinga-kinia, zapakować w torbę :wink: :?:

Poproszę tylko przypinkę nr 17 ale za to 2szt i proszę o dane przelewu na PW
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Śro maja 19, 2010 16:30 Re: KOCIE BLUZECZKI NA PILNE STERYLKI BEZDOMNYCH KOTEK - POMÓŻ

kinga-kinia pisze:
kinga-kinia pisze:Poproszę przypinkę nr 17

miauczy kotek pisze:BARDZO DZIĘKUJĘ :1luvu:

kinga-kinia, zapakować w torbę :wink: :?:

Poproszę tylko przypinkę nr 17 ale za to 2szt i proszę o dane przelewu na PW

kinga-kinia wielce dziękuję :1luvu:

i zapraszam kolejnych zakupoholików :mrgreen:

maskota

Post » Czw maja 20, 2010 0:06 Re: KOCIE BLUZECZKI NA PILNE STERYLKI BEZDOMNYCH KOTEK - POMÓŻ

XAgaX pisze:
miauczy kotek pisze:

ok, przypomnę :) bluzeczka jest super, więc wolę zapłacić za kolejne na szczytny cel niż w sklepie :)

autoprzypominam się :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw maja 20, 2010 17:58 Re: KOCIE BLUZECZKI NA PILNE STERYLKI BEZDOMNYCH KOTEK - POMÓŻ

Dzisiaj sprawdzę :oops:

Mam jeszcze kilka rzeczy do załatwienia na mieście, to jakby co włącz proszę przypominanie do autoprzypominania :mrgreen:

Dzięki za zainteresowanie :1luvu:

maskota

[poprzednia]