Moderator: Moderatorzy
Anuk pisze:Zdecydowałam się na zakup takiej bluzeczki...
Poproszę o rozmiar 34-36
Przysłać adres na PW?
XAgaX pisze:jeśli znalazłaby się dla mnie bluzka (albo nawet 2) w rozmiarze 40/42 i innym kolorze niż na tym bazarku (taką już mam- zresztą z tego bazarku) , to reflektuję jak najbardziej
miauczy kotek pisze:XAgaX pisze:jeśli znalazłaby się dla mnie bluzka (albo nawet 2) w rozmiarze 40/42 i innym kolorze niż na tym bazarku (taką już mam- zresztą z tego bazarku) , to reflektuję jak najbardziej
Mam jeszcze dwa inne wzory tego kroju, ale musiałabym poszperać. To chyba w weekend znajdę trochę czasu.
Jakby mi się zapomniało, co bardzo ostatnio jest u mnie naturalneto poproszę o ostre przypomnienie
![]()
Wielkie dzięki za ponowne zainteresowanie![]()
![]()
kinga-kinia pisze:Poproszę przypinkę nr 17
miauczy kotek pisze:BARDZO DZIĘKUJĘ![]()
kinga-kinia, zapakować w torbę![]()
kinga-kinia pisze:kinga-kinia pisze:Poproszę przypinkę nr 17miauczy kotek pisze:BARDZO DZIĘKUJĘ![]()
kinga-kinia, zapakować w torbę![]()
Poproszę tylko przypinkę nr 17 ale za to 2szt i proszę o dane przelewu na PW
XAgaX pisze:miauczy kotek pisze:XAgaX pisze:jeśli znalazłaby się dla mnie bluzka (albo nawet 2) w rozmiarze 40/42 i innym kolorze niż na tym bazarku (taką już mam- zresztą z tego bazarku) , to reflektuję jak najbardziej
Mam jeszcze dwa inne wzory tego kroju, ale musiałabym poszperać. To chyba w weekend znajdę trochę czasu.
Jakby mi się zapomniało, co bardzo ostatnio jest u mnie naturalneto poproszę o ostre przypomnienie
![]()
Wielkie dzięki za ponowne zainteresowanie![]()
![]()
ok, przypomnębluzeczka jest super, więc wolę zapłacić za kolejne na szczytny cel niż w sklepie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 299 gości