Jeśli wpłata była do piątku,to w sobotę rano wysyłałam, jeśli dzisiaj,to dopiero jutro.Częśc kalendarzy wysłałam przed otrzymaniem pieniążków,ale nie powiem Wam teraz które zostaly wysłane,a które nie,bo na dowodach nadania mam tylko dane

Chciałam też podziękowac bardzo osobom,które wpłaciły więcej,to wszystko będzie uwzględnione na samym końcu, dzisiaj była u mnie Justyna (zastępca kierownika) ze Schroniska i pokazałam jej ile na miau zostało już sprzedanych,była bardzo zaskoczona i kazała wszystkim baaaaaardzo podziękować,na dogomanii niestety ludzie nie bardzo chcą pomóc kotom.
Będzie tutaj także dodane 10 zł od Izaz z innego bazarku.
Mam nadzieje,że wszystkim spodobają się kalendarze,a Czokolino ze Stycznia,to piękny psiak z bardzo smutnym spojrzeniem,tak codziennie wyczekuje swojego człowieka w boksie...
Bardzo dziękuje wszystkim i zachęcam innych,naprawde warto dołożyć się do nowej kociarni, Liwia_,Mar9,Justa&zwierzaki oraz Ika6 potwierdzą moje słowa,bo wiedzą jak obecnie to wygląda.Może ktoś miałby ochotę zrobić jakis bazarek na ten cel, będziemy bardzo wdzięczni,a jeszcze bardziej KOTY,między innymi taka kotka,która trafiła do schroniska prawie rozszarpana przez psy,ze złamaną łapką, wiedziałam o niej od początku,ale nie wierzyłam ,że przeżyje,bo leczenie na takiej kociarni było wyjątkowo trudne.Myliłam się,bo kicia żyje,ale to naprawde cud.