Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw gru 17, 2009 10:28 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Myszeńk@ pisze:To ja kolczyki poproszę :)

A o przepis na antytalibowe pakowanie poproście Gattarę, jest miszczem :mrgreen:

Dzięki, oczywiście skorzystamy z każdej dobrej rady, żeby sytuacja się nie powtórzyła :)

Mam ostatnią parę kolczyków, zaraz wyślę pw

Zapytam KotaHelmuta - może załatwi jeszcze kilka sztuk :wink:
Pako

Post » Czw gru 17, 2009 11:01 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

kasiakom pisze:A ja mam takie pytanie - czy są może kolczyki nieco mniejsze (chodzi mi o samą łapkę)? Chęnie nabyłabym taki kolczyk do nosa - byłby wtedy już komplet :mrgreen:

Niestety, nie mamy mniejszych, ale zapytamy :wink:
Pako

Post » Czw gru 17, 2009 22:15 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Mam pomysł na opakowanie - kapsuła po filmie fotograficznym.
Przed świetami będę sprzątać szuflady, to powinny sie znaleźć., a jak nie , to do fotografa.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon gru 28, 2009 11:13 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Łapki dotarły bez uszczerbku. :)

Bardzo dziękuję.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Pon gru 28, 2009 11:43 Re: Biżuteria KotaHelmuta dla Lodzi - koteczki z Kątów Wrocł.

Pako pisze:
Myszeńk@ pisze:To ja kolczyki poproszę :)

A o przepis na antytalibowe pakowanie poproście Gattarę, jest miszczem :mrgreen:

Dzięki, oczywiście skorzystamy z każdej dobrej rady, żeby sytuacja się nie powtórzyła :)

Mam ostatnią parę kolczyków, zaraz wyślę pw

Zapytam KotaHelmuta - może załatwi jeszcze kilka sztuk :wink:

Myszeńk@ - nie odpowiedziałaś na pw - nie mam Twojego adresu, nie wiem też czy wpłaciłaś pieniądze na podane konto - odezwij się proszę, Twoje kolczyki czekają :)
Pako

[poprzednia]