Moderator: Moderatorzy
galleana pisze:Szukam książek Nigelli Lawson (Nigella gryzie, Jak być domową boginią, rozważę inne). W języku polskim.
Yagutka pisze:Szukam rzeczy do kuchni z kotkami - typu łapki do garów, ściereczki, ręczniczki, kubeczki w sumie też, jakby były fajne
Thorkatt pisze:Yagutka pisze:Szukam rzeczy do kuchni z kotkami - typu łapki do garów, ściereczki, ręczniczki, kubeczki w sumie też, jakby były fajne
w maju będę cos szykować w tym stylu- np. ściereczki z aplikacją kotka - mam ściereczki białe z delikatną/ cienka kratką zieloną i drugą z pomarańczową
jakie kolory Ci pasuja , to mozna sie rozejrzeć i za łapką i doszyc aplikację.
Thorkatt pisze:Yagutka pisze:Szukam rzeczy do kuchni z kotkami - typu łapki do garów, ściereczki, ręczniczki, kubeczki w sumie też, jakby były fajne
w maju będę cos szykować w tym stylu- np. ściereczki z aplikacją kotka - mam ściereczki białe z delikatną/ cienka kratką zieloną i drugą z pomarańczową
Marcelibu pisze:Thorkatt pisze:Yagutka pisze:Szukam rzeczy do kuchni z kotkami - typu łapki do garów, ściereczki, ręczniczki, kubeczki w sumie też, jakby były fajne
Jeśli byś robiła takich łapek do garów więcej - poproszę o jedną-dwie. Jestem na etapie szukania takowej.
czarno-czarni pisze:KUPIĘ silikonową opaskę na rękę zieloną "przyjaciel zwierząt" albo i dwie, ewentualnie inne ale o zwierzakowej tematyce.
czarno-czarni pisze:kupię wykrywacz plam moczu - urine finder
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 406 gości