Ja pieniądze odzyskałam

Moderator: Moderatorzy
slapcio pisze:W moim przypadku, jedyne co wiem, to to ze kasa trafiła do beneficjenta - fundacji Kocie Życie. Co nie zmienia faktu, że postepowanie mj_liberian_girl podpada pod oszustwo. A przeciez jesli coś się dzieje, nie mozna iśc na pocztę itp - po to są emaile, PW, telefony, żeby wyjaśnić. Różne są sytuacje. A nie - olewanieMój ostatni PW do niej (z poniedziałku) nie doszedł, mimo że była na forum. Nie wiem, czy zablokowała wiadomości ode mnie, czy ma przepełniona skrzynkę. Na czwartkowy nie odpowiedziała.
ellza1, może masz rację i trzeba podjąć jakieś kroki.
mj_liberian_girl pisze:jesli mogę to i tu się wytłumaczę, nie byłam na forum PW które mi wysłałaś doszły ale odczytałam je niedawno już pisałam Tobie pw z wyjaśnieniem wiem, że towar został wysłany nie mogłam tego zrobic ja osobiście a oskarżenia oszustwa to tez troszkę przykre, tymbardziej, że nie brałam pieniędzy na swoje konto ale na konto innych te pieniądze nie były ani przez chwilę na moim koncie osobistym a to już chyba tez znaczy że wzbogacić się nie chciałam ... jesli chcesz zwróce Ci pieniądze bo to nei o to chodzi, zeby się tu poróżniać a czasami dobrze jest pomysleć, że komuś np mogło coś się wydarzyc... tak np... to tak na moje usprawiedliwienie bo oszustka nie jestem... i przykro mi, że ta kto pomyślał .. fakt zawiniłam, że sprawa została przedłużona, zawiniłam ze poprosiłam znajomą o wysłanie a nie poprosiłam o dowód nadania... pozostaje mi tylko przeprosić za zaistniałą sytuację
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości