Nr 18 - Czaruś

Jest silna i za te ogromna sile ja podziwiam 

Powalajacy urok osobisty, ktoremu nikt sie nie oprze
Brak ogonka? Phi tam! Czy ona wyglada na kogos, kto sie tym przejmuje? Podziwiam Cie, kotuniu 

Ma nieodparty urok osobisty. Jak na porzadna kicie przystalo-potrafi byc milutka, slodziutka ale w kasze sobie dmuchac nie da
W koncu to koty rzadza tym swiatem i nami 
Kot, ktory wie, jak cieszyc sie pelnia zycia mimo przeszkod, ktory nie przejmuje sie drobiazgami. Co z tego, ze czasem sie zdarzy nie trafic do kuwety? Kot nie musi byc doskonaly, bez wad, kota trzeba zaakceptowac i szanowac ze wszystkimi jego ulomnosciami
Charrakterrek ma kocina kochana, ale co z tego? Czy nie to kochamy u kotow, te ich niezaleznosc? Umaszczenie tak cudne, ze niejeden czlowiek marzy o takim kocie 

brak lapki? No to co z tego! Ale serce ma sprawne i kochac nim calym potrafi, a to najwazniejsze! 

Wielkie brawa dla tego pana 
Kiedy tak lezy zrelaksowany nic nie daje poznac po sobie (przynajmniej na tych fotkach), ze czegos jeszcze sie boi, ze przezyl w zyciu jakas traume. Widac na nich kota szczesliwego, spokojnego o swoj los.
Moje Ty kocie Guru 

Gorszy? Absolutnie nie! Kocha i jest kochany, czy czegos wiecej mu trzeba?

Spojrzenie... no coz... powali na kolana niejednego ruda32 pisze:proszę wszystkich trzymajcie kciuki za Felusia(20) rezydenta kamari -jest z nim bardzo źle
Felusiu nie poddawaj się ...ruda32 pisze:proszę wszystkich trzymajcie kciuki za Felusia(20) rezydenta kamari -jest z nim bardzo źle
Bianka 4 pisze:ruda32 pisze:proszę wszystkich trzymajcie kciuki za Felusia(20) rezydenta kamari -jest z nim bardzo źle
Właśnie miałam o to samo poprosić...

katarzyna1207 pisze:ruda32 pisze:proszę wszystkich trzymajcie kciuki za Felusia(20) rezydenta kamari -jest z nim bardzo źle
O matko ... a co się dzieje?? ... kciuki oczywiście są .....![]()
![]()
Felusiu nie poddawaj się ...
wojtek_z pisze:"Najszczęśliwsza", spadaj stąd!Dawno obiecałaś, że cię już nie będzie na forum, a ciągle wracasz [...]
![]()
Jak się nie odczepisz od tego bazarku, zapodam cię do moda.
usunęłam obraźliwe zwroty
alix76
Bianka 4 pisze:katarzyna1207 pisze:ruda32 pisze:proszę wszystkich trzymajcie kciuki za Felusia(20) rezydenta kamari -jest z nim bardzo źle
O matko ... a co się dzieje?? ... kciuki oczywiście są .....![]()
![]()
Felusiu nie poddawaj się ...
Feluś zanim trafił do Kamari, był postrzelony. Pocisk nie został usunięty, bo nie zagrażał życiu kociaka. Niestety teraz się przemieścił i zrobił się ropień. Maluch dzisiaj był za słaby, żeby podać narkozę, więc trzeba czekać....
selene00 pisze:To ja nie widzę w podliczeniu 3 głosów, które pojawiły się do tego czasu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości