Moderator: Moderatorzy
Nie mogę uwierzyć w to co czytambemola pisze:Chwileczkę, chwileczkę
wysłałam Ci PW z reklamacją - w odpowiedzi napisałaś że JUŻ przelałaś mi kasę wraz z kosztami odesłania .. ok
tyle że NIE SPYTAŁAŚ czy ja mam akurat teraz czas lecieć na pocztę - bo po pierwsze urlop, a po drugie później gorący okres harówki w pracy po 12 godz w czasie urzędowania pocztowców
no sorry, nie rozdwoję się
trzeba było najpierw mnie poinformować o swoim planie a nie stawiać przed faktem dokonanym
w gorącej wodzie kąpana
przyslij mi jeszcze raz nr konta i dane do przelewu
EDYCJA: znalazłam nr konta- cały zwrot z nawiązką poszedł.
bemola pisze:Chwileczkę, chwileczkę
wysłałam Ci PW z reklamacją - w odpowiedzi napisałaś że JUŻ przelałaś mi kasę wraz z kosztami odesłania .. ok
tyle że NIE SPYTAŁAŚ czy ja mam akurat teraz czas lecieć na pocztę - bo po pierwsze urlop, a po drugie później gorący okres harówki w pracy po 12 godz w czasie urzędowania pocztowców
no sorry, nie rozdwoję się
trzeba było najpierw mnie poinformować o swoim planie a nie stawiać przed faktem dokonanym
w gorącej wodzie kąpana
przyslij mi jeszcze raz nr konta i dane do przelewu
EDYCJA: znalazłam nr konta- cały zwrot z nawiązką poszedł.
boni pisze:za zaginiony list polecony dostaniesz ponad 100 zl odszkodowania. za paczke chyba nic.
kwiat groszku pisze:przy wysłaniu listem poleconym też jest potwierdzenie nadania. z datą nadania. dodatkowo, jeśli polecony jest priorytetowy, to poczta zobowiązuje się go dostarczyć w określonym czasie (na drugi dzień roboczy. o ile nadano list rano - czy jakoś tak). zawszeć można reklamować usługę. co też nader często robię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 318 gości