Moderator: Moderatorzy
Iza_ pisze:Kupiłam tego kocurka i robię podwójną nitką. Widziałam że Welina swoje piękne szale też z tego, więc spróbujęMam już dziergnięte jakieś 50 cm otulacza jak zrobię cyknę fotkę i prześlę na pw
asiek o pisze:Iza,kobieto ty wszechstronna jesteś.!Kiedy masz czas na sen?Podziwiam. Sama też coś tam sztrykuję ale chusty nie robiłam.Czy można zamówić konkretny wzór,bo masa sprzedanych ?
Iza_ pisze:Tak dostępna
welina pisze:Iza_ pisze:Kupiłam tego kocurka i robię podwójną nitką. Widziałam że Welina swoje piękne szale też z tego, więc spróbujęMam już dziergnięte jakieś 50 cm otulacza jak zrobię cyknę fotkę i prześlę na pw
Bo welina kocha koty i kocurki za niesamowitą ilość pięknych kolorów,ale robi również z innych włóczek.Zimowe szale i kominy robiłam podwójną nitką z grubego kotka,a z kocurka ażurowe.
Do tej pory nie miałam reklamacji. Sama mam kilka rzeczy i jestem zadowolona,ale zawsze dziergane rzeczy piorę ręcznie jak robiła to moja mama. Będę na dniach pytać się dziewczyn o opinie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 245 gości