zakończone

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 03, 2013 11:57 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

chusta jest bardzo ładna :) a Iza na pewno też coś dla mnie znajdzie

Yossariana

Od: Śro kwi 01, 2009 12:27

Post » Pt paź 04, 2013 20:58 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Byłam dopiero dzisiaj w sklepie, włóczki dużo i owszem ale w kolorze zimnego wrzosu wyboru nie znalazłam tylko kotek i kocurek.
Na"stare lata" zapisałam się do szkoły na florystykę i muszę teraz pogodzić dużo rzeczy na raz. W niedzielę po południu powinnam, mieć więcej czasu to pogrzebię w sieci może trafię na coś fajnego.
Nie zadałam zasadniczego pytania czy jesteś wrażliwa na "gryzące włóczki".
Widziała w sklepie coś z 20% domieszką wełny ,miziałam się i mnie nie gryzło, ale wiesz każdy odczuwa inaczej.
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Pt paź 04, 2013 21:09 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Spokojnie poczekam, wolałabym niegryzące, bo od czasu do czasu ujawnia mi alergia skórna

Yossariana

Post » Nie paź 06, 2013 18:12 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Grzebię w sieci ale z małym skutkiem :?

Jutro wstąpię jeszcze do jednej pasmanterii i zobaczę co tam mają.
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Nie paź 06, 2013 19:22 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Iza nie chcę Ci zawracać głowy, może być jedna z tych włóczek, którą mi pokazałaś z allegro - też fajnie , byle niegryzące

Yossariana

Post » Śro paź 09, 2013 19:12 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Kupiłam tego kocurka i robię podwójną nitką. Widziałam że Welina swoje piękne szale też z tego, więc spróbuję :D Mam już dziergnięte jakieś 50 cm otulacza jak zrobię cyknę fotkę i prześlę na pw
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro paź 09, 2013 20:23 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

w takim razie , bardzo proszę o zdjęcie :)

Yossariana

Post » Czw paź 10, 2013 8:15 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Iza_ pisze:Kupiłam tego kocurka i robię podwójną nitką. Widziałam że Welina swoje piękne szale też z tego, więc spróbuję :D Mam już dziergnięte jakieś 50 cm otulacza jak zrobię cyknę fotkę i prześlę na pw

Bo welina kocha koty i kocurki za niesamowitą ilość pięknych kolorów,ale robi również z innych włóczek. :mrgreen: Zimowe szale i kominy robiłam podwójną nitką z grubego kotka,a z kocurka ażurowe.
Do tej pory nie miałam reklamacji. Sama mam kilka rzeczy i jestem zadowolona,ale zawsze dziergane rzeczy piorę ręcznie jak robiła to moja mama :lol: . Będę na dniach pytać się dziewczyn o opinie.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Czw paź 10, 2013 19:17 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Iza,kobieto ty wszechstronna jesteś.! :1luvu: Kiedy masz czas na sen?Podziwiam. Sama też coś tam sztrykuję ale chusty nie robiłam.Czy można zamówić konkretny wzór,bo masa sprzedanych ? :cry:

asiek o

Od: Śro maja 26, 2010 15:14

Post » Pt paź 11, 2013 19:35 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

śpię ale mało a jeszcze na dodatek młode o które nikt nie pyta jest strasznie gadatliwe zwłaszcza o 2 nad ranem i nawołuje pozostałe koty do zabawy( skąd ja to znam :roll: taki sam był Kubuś )
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Nie paź 13, 2013 16:42 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Czy chusta zrobiona z Angory Gold BD (80% AKRYL - 10% MOHER - 10% WEŁNA), wymiar 170cm /93cm za 55 zł, jest jeszcze dostępna?
Obrazek

Morela80

Od: Śro gru 14, 2005 15:51

Post » Nie paź 13, 2013 21:10 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Tak dostępna :D
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Nie paź 13, 2013 21:14 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

asiek o pisze:Iza,kobieto ty wszechstronna jesteś.! :1luvu: Kiedy masz czas na sen?Podziwiam. Sama też coś tam sztrykuję ale chusty nie robiłam.Czy można zamówić konkretny wzór,bo masa sprzedanych ? :cry:

Jutro rano wrzucę zdjęcia kolorów włóczki. Przepraszam :oops: wczoraj nie dałam rady wróciłam, późno a dzisiaj od 6 byłam poza domem i dopiero wróciłam przed chwilą i padam na pyszczydło.
Jutro mam wolne więc nadrobię zaległości chociaż częściowo mam nadzieję ...
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Pon paź 14, 2013 8:41 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

Iza_ pisze:Tak dostępna :D

To poproszę nr konta i cenę razem z wysyłką na pw:)
Obrazek

Morela80

Od: Śro gru 14, 2005 15:51

Post » Pon paź 14, 2013 10:13 Re: Nowe chusty i inne takie - na kotki

welina pisze:
Iza_ pisze:Kupiłam tego kocurka i robię podwójną nitką. Widziałam że Welina swoje piękne szale też z tego, więc spróbuję :D Mam już dziergnięte jakieś 50 cm otulacza jak zrobię cyknę fotkę i prześlę na pw

Bo welina kocha koty i kocurki za niesamowitą ilość pięknych kolorów,ale robi również z innych włóczek. :mrgreen: Zimowe szale i kominy robiłam podwójną nitką z grubego kotka,a z kocurka ażurowe.
Do tej pory nie miałam reklamacji. Sama mam kilka rzeczy i jestem zadowolona,ale zawsze dziergane rzeczy piorę ręcznie jak robiła to moja mama :lol: . Będę na dniach pytać się dziewczyn o opinie.

do tej pory jakoś po macoszemu traktowałam włóczkę kotek a kocurek służył mi do dziergania popierdułek ale teraz zmieniłam pogląd włóczka spoko :D :ok:
Obrazek, Obrazek

Iza_

[poprzednia][następna]