I wywiaze sie.
Mirceo,
dziekujeee!

Moderator: Moderatorzy
Anna_33 pisze:Wtrace sie, bo tez dosc czesto bazarkuje...mnie nie zniecheci czyjas nieuczciwosc.
Nie ma takiej opcji.
W szufladzie mam grube pliki przelewow bazarkowych jeszcze z czasow jak na poczte latalam.
Nie wiem, moze raz lub dwa trafilam na jakis przekret. Wcale nie zamierzam przez to przestac bazarkowac.
Tak jak mowie, grubo ponad setka przelewow, moze 1 lub 2 wpadki. To chyba czarno na bialym swiadczy, ze 99 % ludzi na dogo i miau jest uczciwych.
Z powodu jakiegos marnego 1 % nie wolno rezygnowac z pomocy.Zawsze tak jest, ze o kantach jest glosno, ale spojrzcie na te setki bazarkow. Na te osoby latajace blyskawicznie na poczte, pilnujace wszystkiego.Rozliczajace sie co do grosika.
Oczywiscie oszustow gnebic i przeganiac. Tu nie ma zmiluj.
Przy okazji przepraszam wszystkich, ktorzy mnie przeklinaja w zywy kamien, bo nie odbieram od nich wylicytowanych fantow![]()
To tez chyba dosc uciazliwe, przyrzekam poprawe.Poodbieram z biur i z domow. Slowo!.
aka_nina pisze:Właśnie, a te nieuczciwe osoby i tak dopadnie wkrótce zła karma
kinga-kinia pisze:Ja ostatnio wystawiłam bazarek na bardzo chorą Fuksię i osoba zlicytowała 2 rzeczy i cisza nie odpowiada mi na pw co mam robić ? już nawet na wątku nawet prosiłam o wpłate i adres i cisza.Najgorzej mnie wkurza to że te rzeczy były licytowane przez dwie osoby i ta pierwsza mogła spokojnie kupić no ale kto wiedział ze advil tak się nieładnie zachowa
osspdg pisze:Kicorek pisze:Nie pocieszę cię. Moje pw do keyko_2 wisi nieodebrane od czerwca 2007osspdg pisze:PW mam dalej nieodebrane...
Sprzedawcą była szkrabek.
Nie ma jej na forum od 5 lutego (z tą datą jest ostatni post). A tu link do bazarku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=88195&postdays=0&postorder=asc&start=30.
I co dalej?![]()
Od 5 lutego to dopiero 1,5 miesiąca, a nie ponad 1,5 roku, może się jeszcze pojawi
No niestety - PW wisi, szkrabek się nie odzywa.
aka_nina pisze:Co się dzieje z użytkownikiem Kicia_ ? Wie ktoś? Podałam adres, przelałam kasę prawie miesiąc temu i nic.
kasiunia773 pisze:aka_nina pisze:Co się dzieje z użytkownikiem Kicia_ ? Wie ktoś? Podałam adres, przelałam kasę prawie miesiąc temu i nic.
Ja też czekam na skarpeteczkę na telefon ,wysyłałam pw które wisi w nieodebranych i cisza
krynia08 pisze:kasiunia773 pisze:aka_nina pisze:Co się dzieje z użytkownikiem Kicia_ ? Wie ktoś? Podałam adres, przelałam kasę prawie miesiąc temu i nic.
Ja też czekam na skarpeteczkę na telefon ,wysyłałam pw które wisi w nieodebranych i cisza
ło matulko nie wiedzialam ze to nie zakonczone
bo nie zagladalam wcale
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości