Moderator: Moderatorzy
Kociara82 pisze:ok, w marcu bedzie konkurs czarno-bialy, szykujcie koty czarne, dymne, czekoladowe, oraz biale. UWAGA!!! Cale czarne, cale biale, bez zadnych lat, ciapek itp. Dozwolona jedynie malenka plamka pod szyjka czy na brzuszku jak nieraz maja czarnulki.
Jednoczesnie bedzie to ostatni konkurs, przynajmniej mojego autorstwa. Szukam wiec chetnego na poprowadzenie dalszych czesci, o ile oczywiscie bedzie zainteresowanie kolejnymi edycjami.
Decyzja ta jest ostateczna.
dilah pisze:Kociara82 pisze:ok, w marcu bedzie konkurs czarno-bialy, szykujcie koty czarne, dymne, czekoladowe, oraz biale. UWAGA!!! Cale czarne, cale biale, bez zadnych lat, ciapek itp. Dozwolona jedynie malenka plamka pod szyjka czy na brzuszku jak nieraz maja czarnulki.
Jednoczesnie bedzie to ostatni konkurs, przynajmniej mojego autorstwa. Szukam wiec chetnego na poprowadzenie dalszych czesci, o ile oczywiscie bedzie zainteresowanie kolejnymi edycjami.
Decyzja ta jest ostateczna.
za anielską cierpliwość
![]()
A jesli dziś ostatni dzien głosowania (a pilnowałam sie przestrzegać zasad) a inni dziekują to ja też w imieniu Gucia i (Ży)Rafki dziękuję za oddane głosy
Bianka 4 pisze:A czy pod dymne można podciągnąć niebieskie? Mam nadzieję, że wreszcie ogarnę przeprowadzkę i porządki z nią związane i uda mi się pochwalić moimi futrami
Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3 i 37 gości