Mamy Mistera i Miss MIAU!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 16, 2011 21:36 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Wybaczcie OT, ale tu najwięcej ludzi w tej chwili wchodzi. Odszedł za TM kot Kaczyńskiego Alik, kim by nie był jego duzy, to kot, a ludzie się nabijają, szlag mnie trafił

http://www.facebook.com/antyradio , żeby wziąć udział w dyskusji trzeba niestety klepnąć lubię to, bo inaczej się nic nie napisze.

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Śro lis 16, 2011 21:43 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

co za.... :evil: :evil: Kaczynskiego nie trawie, tak jak paru osob z miau, ale do kotow nie mam nic, jak piszesz-niezaleznie od tego, kim sa/byli ich duzi! Aliku [*]

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lis 17, 2011 9:44 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

też czytałam na stronie SE i zadengo współczucia, że kot odszedł tylko zaraz sapy, żeby go czasem na Wawelu za ich pieniądze nie chowali, i ogólnie ciągle o tym Wawelu i polityce
a tu tylko informacja była o odejsciu kota przeciez
Ja nawet napisałam do kalair, żeby podesłac JK link do forum to może adoptowałby jakąs bide - bo jakim by on nie był człowiekiem to kota traktował bardzo dobrze

http://www.se.pl/forum_topic/214268/0/0/
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lis 18, 2011 0:13 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Dostałam maila z podziękowaniami od p.Myszki za pieniądze z bazarku
Podziękowania

Małgorzata Myszka do mnie - 17 listopada 22:18 Odebrane
rozwiń szczegóły
Witam,
pieniądze doszły w imieniu wszystkich naszych zwierząt dziękujemy za
udzieloną pomoc.
Pozdrawiam
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt lis 18, 2011 10:23 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

ewar pisze:Dostałam maila z podziękowaniami od p.Myszki za pieniądze z bazarku
Podziękowania

Małgorzata Myszka do mnie - 17 listopada 22:18 Odebrane
rozwiń szczegóły
Witam,
pieniądze doszły w imieniu wszystkich naszych zwierząt dziękujemy za
udzieloną pomoc.
Pozdrawiam

cudownie :1luvu:
Dotarły również dwie zaległe wpłaty na sumę na 25 pln, wiec jeszcze dziś prześle po 12,50 pln do każdego z beneficjentów :) I po rozliczeniu tych kwot uznam bazarek za oficjalnie zakończony.
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pt lis 18, 2011 19:19 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

ale zeby nie bylo, jest kontynuacja bazarku----> patrz banerek w moim podpisie

Kociara82

Post » Pt lis 18, 2011 22:57 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Kociara82 pisze:ale zeby nie bylo, jest kontynuacja bazarku----> patrz banerek w moim podpisie

wiem wiem, zameldowałam się już :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Pt lis 18, 2011 23:10 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

zmien sobie banerek na bardziej aktualny :ok:

Kociara82

Post » Sob lis 19, 2011 8:39 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

najmysia pisze:Wybaczcie OT, ale tu najwięcej ludzi w tej chwili wchodzi. Odszedł za TM kot Kaczyńskiego Alik, kim by nie był jego duzy, to kot, a ludzie się nabijają, szlag mnie trafił

http://www.facebook.com/antyradio , żeby wziąć udział w dyskusji trzeba niestety klepnąć lubię to, bo inaczej się nic nie napisze.

Ja tego nie lubię. Odejście kota to zawsze tragedia dla człowieka, niezależnie od tego, co się o tym człowieku myśli jako o polityku. Nabijanie się z cudzego nieszczęścia, ze śmierci, to takie chamstwo, że trudno je określić słowami.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob lis 19, 2011 8:47 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Karolek(ona) pisze:też czytałam na stronie SE i zadengo współczucia, że kot odszedł tylko zaraz sapy, żeby go czasem na Wawelu za ich pieniądze nie chowali, i ogólnie ciągle o tym Wawelu i polityce
Ja nawet napisałam do kalair, żeby podesłac JK link do forum to może adoptowałby jakąs bide - bo jakim by on nie był człowiekiem to kota traktował bardzo dobrze

Jak do tego dodać komentarz? Klikam "dodaj komentarz" i nic się nie otwiera. Szlag mnie trafia na te kretyńskie wypowiedzi. Naprawdę nie rozumiem ludzi. Umarł kot. Kaczyński nie afiszuje się ze swoim nieszczęściem, nikogo nie prosi o współczucie i gdyby prasa o tym nie napisała, nikt by nie wiedział. Powiedzcie, skąd u ludzi tyle chamstwa? Nie rozumiem, po prostu nie rozumiem... Politycznie absolutnie nie jestem zwolenniczką Kaczyńskiego. Ale polityka polityką, a tu chodzi o człowieka. Bardzo współczuję Kaczyńskiemu jako człowiekowi, który stracił przyjaciela.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob lis 19, 2011 9:01 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

vega013 pisze:
Karolek(ona) pisze:też czytałam na stronie SE i zadengo współczucia, że kot odszedł tylko zaraz sapy, żeby go czasem na Wawelu za ich pieniądze nie chowali, i ogólnie ciągle o tym Wawelu i polityce

Jak do tego dodać komentarz? Klikam "dodaj komentarz" i nic się nie otwiera. Szlag mnie trafia na te kretyńskie wypowiedzi. Naprawdę nie rozumiem ludzi. Umarł kot. Kaczyński nie afiszuje się ze swoim nieszczęściem, nikogo nie prosi o współczucie i gdyby prasa o tym nie napisała, nikt by nie wiedział. Powiedzcie, skąd u ludzi tyle chamstwa? Nie rozumiem, po prostu nie rozumiem... Politycznie absolutnie nie jestem zwolenniczką Kaczyńskiego. Ale polityka polityką, a tu chodzi o człowieka. Bardzo współczuję Kaczyńskiemu jako człowiekowi, który stracił przyjaciela.
nie wiem jak dodac komentarz ale cy warto - zaraz zgine wśrów obelg - tym burakom i tak nie wytłumaczysz - połowa pewnie tych podatków nie płaci, a juz sie martwi na co pójdą - jak JK będzie chciał to postawi nagrobek na Powązkach - jego sprawa
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob lis 19, 2011 20:44 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

ja tez tego czlowieka nie cierpie jako polityka, nawet prywatnie nie wzbudza mojej sympatii, ale wspolczuje z powodu odejscia kota... Czemu kot mialby placic za moja sympatie czy antypatie do jego wlasciciela? To nie ma nic do rzeczy! Na tym forum tez sa osoby ktorych nie znosze, draznia mnie, ale do ich kotow nie mam nic, gdyby potrzebowaly pomocy a moglabym pomoc-nie wahalabym sie. Kot nic nie moze za to, ze jego czlowiek jest taki a nie inny.

Kociara82

Post » Nie lis 20, 2011 13:07 Re: Mamy Mistera i Miss MIAU!

Alik nie zdechł, Alik odszedł za tęczowy most. Ostatnio pożegnałam kilka zwierząt .... Jak ja słyszę " Co? Zdechł?" to mnie ponosi ...
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

[poprzednia]