MYSZY -kilka nowych garści ZAMÓW I KUP TERAZ

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Post » Śro sty 12, 2011 23:55 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Się NAUMIAŁAM :)
Pogromca MYSZOWĘŻA :)
Obrazek

J.
Obrazek

Aldaker

Od: Śro sty 12, 2005 20:45

Post » Czw sty 13, 2011 0:11 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Aldaker pisze:Się NAUMIAŁAM :)
Obrazek

J.

woooooooooow 8O

jaki... kot! :lol:

piękne toto :1luvu:

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Czw sty 13, 2011 1:05 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Obrazek

J.
Dech zapiera taka uroda :P i jakie piekne spojrzenie :1luvu:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw sty 13, 2011 8:03 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

8O 8O 8O Ale kot!! :1luvu: :1luvu: Piękny!!
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw sty 13, 2011 10:06 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Obrazek

J.

wygląda groźnie :strach: :love:
Pako

Post » Czw sty 13, 2011 11:02 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Bo Hit skrupulatnie pracuje nad swoim wizerunkiem.
Jest mistrzem min marsowych i budowania atmosfery grozy :).
Jak stanie w progu i się zacznie wgapiać w gości - to wszyscy siedzą
jak wmurowani w krzesła :mrgreen:.
Nawet Goran ubrany kamizelkę koloru moro - nie sieje takiego popłochu jak Hit, bez kamizelki :ryk:
Żeby było weselej - obaj to chodzące łagodności i lelkacze pierwszej klasy.
Ale Pan Listonosz nie chce już wchodzić do nas na pokoje i sprawy załatwia w pośpiechu w przedsionku, gdzie koty mają zakaz wstępu :twisted:.

J.
Ostatnio edytowano Czw sty 13, 2011 11:05 przez Aldaker, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Aldaker

Post » Czw sty 13, 2011 11:03 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

dubel
Obrazek

Aldaker

Post » Czw sty 13, 2011 17:03 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Aldaker pisze:Bo Hit skrupulatnie pracuje nad swoim wizerunkiem.
Jest mistrzem min marsowych i budowania atmosfery grozy :).
Jak stanie w progu i się zacznie wgapiać w gości - to wszyscy siedzą
jak wmurowani w krzesła :mrgreen:.
Nawet Goran ubrany kamizelkę koloru moro - nie sieje takiego popłochu jak Hit, bez kamizelki :ryk:
Żeby było weselej - obaj to chodzące łagodności i lelkacze pierwszej klasy.
Ale Pan Listonosz nie chce już wchodzić do nas na pokoje i sprawy załatwia w pośpiechu w przedsionku, gdzie koty mają zakaz wstępu :twisted:.

J.
Kocham takie mroczne spojrzenia u mco :lol:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Czw sty 13, 2011 17:34 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Obrazek

J.

:love:
Przecudowna mina.
Łapy też niczego sobie 8O

A propos listonosza to u nas jest nowy, a poprzedni był kociarz i zawsze wygłaskiwał nasze dziewczyny. A ten nic -przynosi polecone, kwituje i do widzenia.
Nasze dziewczyny są obruszone takim zachowaniem pracownika poczty. :lol:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Czw sty 13, 2011 20:35 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Thorkatt pisze:A propos listonosza to u nas jest nowy, a poprzedni był kociarz i zawsze wygłaskiwał nasze dziewczyny. A ten nic -przynosi polecone, kwituje i do widzenia.

Hehe... my od jakiegoś czasu mieszkamy w innym miejscu w domku z ogrodem, to już nie mamy naszego STAREGO listonosza. Ale , przypomniała mi się zabawna sytuacja.
Dotyczyła listonosza i...goranowej myszy :).

Pewnego dnia Listonosz się wgramolił do nas na IV pietro i zasapany oparł się o framugę drzwi od pokoju. Prze wejściu do pokoju stał wysoki DRAPAK PANA GORANA :). A na szczycie drapaka pod sufitem polegiwał właściciel drapaka i memłał swoją ulubioną mysz.
Kotecek ubrany w swoją słynną kamizelkę moro :). Pan Listonosz kotecka nie zauważył.
Gorana listonosz też nie interesował.
Do czasu, gdy... kotu z paszczy mysz wypadła wprost na łysinę listonosza :).
Odbiła się z lekkim puknięciem, powodując, że listonosz spojrzał w górę.
I zamarł.
Goran też zastygł.
Zwisając głową na dół - bo właśnie jakiś obcy przechwycił JEGO MYSZ - wgapiał się z natężeniem w listonosza :ryk:
O ile wzrok listonosza wyrażał przerażenie i to w oczach Gorana płonęło oburzenie.
ZABRAŁ MYSZ!!!!!!!
Gały mu pociemniały, zwisał głową na dół, więc mu poliki jakoś tak dziwnie się ułożyły, że wyglądał jak napompowany. Plus ta jego kamizela moro i kryza nastroszona dookoła, bo wylazła spod kołnierza. Wyglądał obłędnie.
No ale ponieważ znam Gorana w różnych pozach i minach, więc spokojnie podpisałam papiery i odebrałam przesyłki. No i czekam, aż se listonosz pójdzie.
A ten stoi. Jak przyklejony do framugi.
Jakoś taki zielony, pot na czole... no to ja błyskotliwie pytam - zasłabł Pan, może trochę wody?
Straszny upał dzisiaj.... :ryk:
A człowiek na to jąkając się: nie, nie... to nie pogoda... ale... ale... ale ...TEN KOT.
Ja - co kot? No siedzi sobie.
Listonosz:
NO TAK!!!! TERAZ SIEDZI!!! ALE CZY TEN RAMBO MNIE NIE ZAATAKUJE???!

I tak Goran swojego czasu dostał w domu ksywkę Rambo Bambo :lol: .

J.
Obrazek

Aldaker

Post » Czw sty 13, 2011 21:13 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

A możemy prosić zdjęcie Gorana? W kamizelce :mrgreen:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Czw sty 13, 2011 21:49 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Stara kamizelka się zdezelowała, a potem Gorek wyrósł z niej.
Dostał drugą, większą. Ale gdzieś ją tak skrzętnie zapakowałam przy przeprowadzce, że do dziś się nie odnalazła. Co prawdę mamy jeszcze kilka kartonów nierozpakowanych, więc kto wie... może gdzieś ten skarb się znajdzie :mrgreen:

J.
Obrazek

Aldaker

Post » Czw sty 13, 2011 22:05 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Aldaker pisze:
Thorkatt pisze:A propos listonosza to u nas jest nowy, a poprzedni był kociarz i zawsze wygłaskiwał nasze dziewczyny. A ten nic -przynosi polecone, kwituje i do widzenia.

Hehe... my od jakiegoś czasu mieszkamy w innym miejscu w domku z ogrodem, to już nie mamy naszego STAREGO listonosza. Ale , przypomniała mi się zabawna sytuacja.
Dotyczyła listonosza i...goranowej myszy :).

Pewnego dnia Listonosz się wgramolił do nas na IV pietro i zasapany oparł się o framugę drzwi od pokoju. Prze wejściu do pokoju stał wysoki DRAPAK PANA GORANA :). A na szczycie drapaka pod sufitem polegiwał właściciel drapaka i memłał swoją ulubioną mysz.
Kotecek ubrany w swoją słynną kamizelkę moro :). Pan Listonosz kotecka nie zauważył.
Gorana listonosz też nie interesował.
Do czasu, gdy... kotu z paszczy mysz wypadła wprost na łysinę listonosza :).
Odbiła się z lekkim puknięciem, powodując, że listonosz spojrzał w górę.
I zamarł.
Goran też zastygł.
Zwisając głową na dół - bo właśnie jakiś obcy przechwycił JEGO MYSZ - wgapiał się z natężeniem w listonosza :ryk:
O ile wzrok listonosza wyrażał przerażenie i to w oczach Gorana płonęło oburzenie.
ZABRAŁ MYSZ!!!!!!!
Gały mu pociemniały, zwisał głową na dół, więc mu poliki jakoś tak dziwnie się ułożyły, że wyglądał jak napompowany. Plus ta jego kamizela moro i kryza nastroszona dookoła, bo wylazła spod kołnierza. Wyglądał obłędnie.
No ale ponieważ znam Gorana w różnych pozach i minach, więc spokojnie podpisałam papiery i odebrałam przesyłki. No i czekam, aż se listonosz pójdzie.
A ten stoi. Jak przyklejony do framugi.
Jakoś taki zielony, pot na czole... no to ja błyskotliwie pytam - zasłabł Pan, może trochę wody?
Straszny upał dzisiaj.... :ryk:
A człowiek na to jąkając się: nie, nie... to nie pogoda... ale... ale... ale ...TEN KOT.
Ja - co kot? No siedzi sobie.
Listonosz:
NO TAK!!!! TERAZ SIEDZI!!! ALE CZY TEN RAMBO MNIE NIE ZAATAKUJE???!

I tak Goran swojego czasu dostał w domu ksywkę Rambo Bambo :lol: .

J.

:ryk:
To ja mam historyjkę z panem sprawdzajacym wodomierze.
Nachylił sie człek przy szafce, by spisac stan wodomierza, a mielismy wtedy rudego duzego kocura Tygrysa, który uwielbiał wskakiwać nam na pochylone plecy.
No i wykorzystał Tygrys okazję i skoczył z podwieszanego sufitu wprost na plecy kontrolera.
Ten krzyknął przerażony, bo myslał, że go ktoś atakuje.
Ale drugi licznik w łazience to juz ja musiałam odczytywać, bo pod umywalką :twisted:
A teraz to na plecach miałby czarna Pantereczkę, ale z tą gorzej, bo jak się ją chce zrzucić, to się pazurami trzyma.
Trzeba ją po prostu powozić na plecach po mieszkaniu, a ona jak zechce, to przeskoczy w swoje umyslone miejsce.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw sty 13, 2011 23:38 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

Thorkatt jestes winna morze fotek swoich kotow :ryk: :ok: same opowiesci nie wystarcza :P

anulka111

Post » Pt sty 14, 2011 9:38 Re: MYSZY -kilka nowych garści dla Kątów Wr.ZAMÓW I KUP TERAZ

anulka111 pisze:Thorkatt jestes winna morze fotek swoich kotow :ryk: :ok: same opowiesci nie wystarcza :P

wiem, ale nie umim wstawiać :roll:

Dzisiaj nasza najmłodsza Bestla skończyła roczek.
Algusia, jej mama, przyniosła jej w prezencie dwa duże połączone spinacze biurowe, słodko przy tym miaukając :kotek:
Tak samo miaukała rok temu, jak nam małą za karczek przynosiła do łóżka.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

[poprzednia][następna]