Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 26, 2010 21:51 Re: Przykra sprawa...

aga9955, wiem, że Dorota jest na forum od dawna, dlatego tym bardziej mnie to dziwi. Wysłałam kilka PW z prośbą o wyjaśnienie, ja rozumiem że są różne przypadki, różne okoliczności, dlatego wysłałam PW z zapytaniem. Przecież wystarczyło by napisać słowo na wątku, o to nam właśnie chodzi, żeby sprawę wyjaśnić a nie olać. Gdyby jeszcze Doroty nie było na forum założyła bym z góry że coś się wydarzyło i cała sytuacja jest tym spowodowana, ale Dorota pojawia się na innych wątkach a tu zero reakcji. I tylko o to chodzi.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto sty 26, 2010 21:54 Re: Przykra sprawa...

w swoim watku sie nie pojawia od tygodnia albo dluzej. Moze nie mogla odpowiedziec Ci na pw akurat w tym momencie. Nie daje glowy czy reki odciac sobie ,ale mysle ,ze jest jakis problem. I nalezy na spokojnie go wyjasnic. I moze cierpliwie poczekac.

edit: w swoim watku byla ostatni raz 18 stycznia. dzis jest 26. Czyli moze naprawde cos sie stalo.
Ostatnio edytowano Wto sty 26, 2010 22:07 przez aga9955, łącznie edytowano 1 raz
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto sty 26, 2010 22:06 Re: Przykra sprawa...

aga9955 żeby było jasne, ja nie chcę atakować Doroty, zależy mi po prostu na wyjaśnieniu sprawy, PW nie wysyłałam w ciągu ostatniego tygodnia ale od 4 stycznia i w tamtym okresie Dorota była obecna na forum, ale dzięki za info, w takim razie jeszcze poczekam.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto sty 26, 2010 22:10 Re: Przykra sprawa...

zeby bylo jasne : ja nie znam osobiscie Doroty i nie mam nic wspolnego z bazarkiem. Jestem tylko zdziwiona ,ze to akurat o Dorote chodzi. Mysle ,ze jest jakis sensowny powod i Dorota jak bedzie mogla to go poda. Wszystko sie wyjasni.
Obrazek

aga9955

Post » Wto sty 26, 2010 22:18 Re: Przykra sprawa...

ja też mam taką nadzieję.
pisałam PW i nic. w tym samym czasie Dorota była na forum. :? przykro mi jest, bo to jest przykra sprawa. po prostu. nie jestem zła ani nie zamierzam wyciągać wojennego topora. czekam tylko na jakieś słowo wyjaśnienia. od ponad miesiąca. :|
Chamstwo zawsze najgłośniej wrzeszczy, obraża, pogardza. Bo nic innego nie umie.

Belka na pokładzie - Jezebel w UK

kwiat groszku

Od: Nie wrz 13, 2009 19:15

Post » Wto sty 26, 2010 22:20 Re: Przykra sprawa...

noz kurcze mam nadzieje ze to sie wyjasni. Musi.
Obrazek

aga9955

Post » Wto sty 26, 2010 23:07 Re: Przykra sprawa...

bouvi

Od: Śro lis 30, 2005 11:57

Post » Czw sty 28, 2010 18:19 Re: Przykra sprawa...

Cóż, przykre to bardzo niestety.
Dobrze, że w końcu obraz dostałaś. Ja moich kolczyków nie dostałam nigdy, a niedługo minie rok. I chociaż wiem, że ogromna większość bazarków jest uczciwa i przeważająca większość wystawiających to ludzie kryształowi to oszustwo, które mnie dotknęło skutecznie ostudziło moje zapały bazarkowe.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Czw sty 28, 2010 19:45 Re: Przykra sprawa...

Wiesz...moje tez ostudzilo, ale czemu sa winne zwierzaki? Niczemu, dlatego bede po prostu omijac niektorych wystawiajacych i tyle:)
pozdr.

bouvi

Od: Śro lis 30, 2005 11:57

Post » Czw sty 28, 2010 21:45 Re: Przykra sprawa...

Zwierzaki nie są niczemu winne i jak ktoś chce pomóc to zawsze znajdzie sposób :wink:
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Nie sty 31, 2010 0:38 Re: Przykra sprawa...

Was zmiechęciło-mnie też.
Wiem,że zwierzaki nie są winne,ale najbardziej boli usprawiedliwiannie czyjejś nieuczciwości działaniem na rzecz zwierząt.
Nauczeni doświadczeniem,które kosztowało nas kwotę 60zł zrezygnowaliśmy z bazarkowania.
Treśc dot.nieuczciwości zamieściliśmy na dogomanii.Pisząc powyższe słowa chciałam Was pocieszyć,że takie wypadki zdarzają się wszędzie.
Elżbieta
Elżbieta

Post » Nie sty 31, 2010 3:16 Re: Przykra sprawa...

jeśli ja komuś coś jestem winna to bardzo proszę napisać :oops:
miałam teraz ciężki egzamin, nie było mnie generalnie ;) - z reguły jest tak, że płacę, czasem z nadwyżką, nie odbieram, zapominam ale chyba za dwa fanty jeszcze nie zapłaciłam, bardzo proszę o kontakt
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon lut 01, 2010 0:35 Re: Przykra sprawa...

Wtrace sie, bo tez dosc czesto bazarkuje...mnie nie zniecheci czyjas nieuczciwosc.
Nie ma takiej opcji.
W szufladzie mam grube pliki przelewow bazarkowych jeszcze z czasow jak na poczte latalam.
Nie wiem, moze raz lub dwa trafilam na jakis przekret. Wcale nie zamierzam przez to przestac bazarkowac.
Tak jak mowie, grubo ponad setka przelewow, moze 1 lub 2 wpadki. To chyba czarno na bialym swiadczy, ze 99 % ludzi na dogo i miau jest uczciwych.
Z powodu jakiegos marnego 1 % nie wolno rezygnowac z pomocy.Zawsze tak jest, ze o kantach jest glosno, ale spojrzcie na te setki bazarkow. Na te osoby latajace blyskawicznie na poczte, pilnujace wszystkiego.Rozliczajace sie co do grosika.

Oczywiscie oszustow gnebic i przeganiac. Tu nie ma zmiluj.

Przy okazji przepraszam wszystkich, ktorzy mnie przeklinaja w zywy kamien, bo nie odbieram od nich wylicytowanych fantow :oops:
To tez chyba dosc uciazliwe, przyrzekam poprawe.Poodbieram z biur i z domow. Slowo!.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pon lut 01, 2010 10:18 Re: Przykra sprawa...

dostaniesz wysoką fakturę za wynajem powierzchni magazynowej :ryk:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon lut 01, 2010 14:41 Re: Przykra sprawa...

Oj..az sie zestresowalam, ze u Ciebie tez cos lezy i czeka, ale przeciez to Lodz))
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

[poprzednia][następna]