ZIMOWY ZESTAW WITAMINOWY- KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lut 06, 2009 10:11

no zdecydowanie poproszę coś na bazarek, bo usnelam wczoraj i nie przypilnowalam Petki :twisted:
ObrazekObrazek

fresto

Od: Sob maja 12, 2007 16:13

Post » Pt lut 06, 2009 10:21

ja się naprawdę nie spodziewałam, że dziewczyny odpuszczą....ogromnie się jednak cieszę....
a bazarek kolejny jak najbardziej powinien powstać....przetwory Iwety to naprawdę mistrzostwo.....już gorąco zapraszam do licytowania :wink:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt lut 06, 2009 11:40

ja nie odpuściłam - ja usnełam z temperaturką :( chlip... No nic, poczekam na nastepny bazarek :)
ObrazekObrazek

fresto

Od: Sob maja 12, 2007 16:13

Post » Pt lut 06, 2009 12:18

fresto pisze:ja nie odpuściłam - ja usnełam z temperaturką :( chlip... No nic, poczekam na nastepny bazarek :)

Iwetko przeszukaj dobrze spiżarkę i wystawiaj bazarek

fresto kciuki za powrót do zdrowia....ja dzisiaj dostaję ostatni zastrzyk...ale żebym była super zdrowa to nie powiem
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pt lut 06, 2009 12:18

przelew wyszedł

Petka

Post » Śro lut 11, 2009 11:18

są już u mnie witaminki....ale będą miłe Walentynki

dziękuję za kociaka i ciasteczka....
jeśli ktoś jest nie zorientowany to Iweta zrobiła bazrek ciasteczkowy i nie tylko :lol: (jest naleweczka) ...dzisiaj się kończy....więc zapraszam, bo ciastka rewelacja, pycha, mniam mniam
:ryk: :ryk: :ryk:

Petka

Post » Śro lut 11, 2009 12:01

Petka-P1 pisze:są już u mnie witaminki....ale będą miłe Walentynki

dziękuję za kociaka i ciasteczka....
jeśli ktoś jest nie zorientowany to Iweta zrobiła bazrek ciasteczkowy i nie tylko :lol: (jest naleweczka) ...dzisiaj się kończy....więc zapraszam, bo ciastka rewelacja, pycha, mniam mniam
:ryk: :ryk: :ryk:

Dziekuję Ci dobra kobieto ,za te miłe słowa :oops:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia]