Tydzien od pierwszej oferty na dana rzecz.shenra pisze:do kiedy jest licytacja bo chyba mi umknęło
Moderator: Moderatorzy
Tydzien od pierwszej oferty na dana rzecz.shenra pisze:do kiedy jest licytacja bo chyba mi umknęło
m&s pisze:to ja poproszę świeczniki...czy 20 PLN Cię urządza?
ajszus pisze:m&s pisze:to ja poproszę świeczniki...czy 20 PLN Cię urządza?
Urzadza, zawsze to cos na bezdomniaczkiPostaram sie wyslac w piatek, pasuje Ci to? Kwote podam Ci na pw jak bede wiedziala ile z przesylka, ok?:)
shenra pisze:skonsultuję się z chętną na te ciuszki, co ona na to(robie tym razem za pośrednika
![]()
)
m&s pisze:ajszus pisze:m&s pisze:to ja poproszę świeczniki...czy 20 PLN Cię urządza?
Urzadza, zawsze to cos na bezdomniaczkiPostaram sie wyslac w piatek, pasuje Ci to? Kwote podam Ci na pw jak bede wiedziala ile z przesylka, ok?:)
....ok. pasuje
shenra pisze:tak ale zalicytowałam, powiedziałam że się skonsultuje się w sprawie opcji kup teraz, a licytowałam normalnie, także ja dalej chętna jestem na to i licytacja jak najbardziej, nie było chyba chętnych na to, to już zależy od Ciebie czy chcesz jeszcze poczekać, czy rozliczamy się na pw
sprawdziłam, 4 i 5 licytowałam za wywoławczą. wsio się ogólnie pomieszało, święta i ogólna paranoja...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości