Rozwiązemy to bez kłotni, ja przepraszam Kawon I Ciebie Catani za zamet

Moderator: Moderatorzy
martka pisze:Catani wszystko gra, nie gniewaj się![]()
Rozwiązemy to bez kłotni, ja przepraszam Kawon I Ciebie Catani za zamet
martka pisze:Rozwiązemy to bez kłotni, ja przepraszam Kawon I Ciebie Catani za zamet
Kawon5 pisze:wyjaśniając ostatecznie zdarzenie: jestem konkretną osobą i spodziewam się konkretnych odpowiedzi. Wystarczyłaby mi krótka informacja na moje pytanie - "tak, przelew został dokonany".
Nie czytam pomiędzy linijkami obcych osób, bo jak widać pozornie jasny przekaz dla autora, odbiorca może zupełnie inaczej zrozumieć...
Kawon5 pisze:Szkoda, że to nie jest Allegro - byłby podwójny negatyw, bo takich zachowań najzwyczajniej w świecie nie akceptuję.
catani pisze:Kawon5 pisze:wyjaśniając ostatecznie zdarzenie: jestem konkretną osobą i spodziewam się konkretnych odpowiedzi. Wystarczyłaby mi krótka informacja na moje pytanie - "tak, przelew został dokonany".
Nie czytam pomiędzy linijkami obcych osób, bo jak widać pozornie jasny przekaz dla autora, odbiorca może zupełnie inaczej zrozumieć...
moze nie czytasz, ale cudownie wrecz wywalasz prywatne informacje na publiczne forum, gratuluje wysokiej samooceny.Kawon5 pisze:Szkoda, że to nie jest Allegro - byłby podwójny negatyw, bo takich zachowań najzwyczajniej w świecie nie akceptuję.
tez bardzo zaluje, bo chyba nalezy ostrzegac co moze spotkac innych![]()
PS
czekam na przesylke
martka pisze:Słuchajcie co ja Wam mówię jako stary wyjadacz chleba![]()
Słowo pisane faktycznie może być zupełnie inaczej zrozumiane przez autora, ale koniec końców i się dogadujemy i o to chodzi. Szkoda tylko, że każda z nas się zdenerwowała![]()
catani pisze:zapisuje, nie koteczke a kawon5 do "czarnej listy" i wiecej nie bede uczestniczyc w bazarkach z jej udzialem. i tyle
martka pisze:Catani, nie twórz czarnej listy, proszę, bo to przecież nie o Kawon chodzi tylko o ratowanie zycia, zdrowia jakiegoś kota
Kawon5 pisze:Wolny kraj, wolny wybór. Poradzę sobie doskonale bez Twojego wsparcia. Uwierz mi !
Martka, dziękuję za próby negocjacji.
Kończmy to zmóżdżanie się w wątku, bo szkoda prądu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości