Kramik z puszkami i miskami dla Szarutki-KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 26, 2008 13:18

Catani wszystko gra, nie gniewaj się :wink:
Rozwiązemy to bez kłotni, ja przepraszam Kawon I Ciebie Catani za zamet :wink:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Śro lis 26, 2008 13:37

martka pisze:Catani wszystko gra, nie gniewaj się :wink:
Rozwiązemy to bez kłotni, ja przepraszam Kawon I Ciebie Catani za zamet :wink:

Martka-ale Ty nie masz mnie za co przepraszac, no chyba ze tez dla idei :wink:

catani

Od: Wto sty 22, 2008 13:49

Post » Śro lis 26, 2008 13:38

martka pisze:Rozwiązemy to bez kłotni, ja przepraszam Kawon I Ciebie Catani za zamet :wink:

Martko Mediatorko :lol:
wyjaśniając ostatecznie zdarzenie: jestem konkretną osobą i spodziewam się konkretnych odpowiedzi. Wystarczyłaby mi krótka informacja na moje pytanie - "tak, przelew został dokonany".
Nie czytam pomiędzy linijkami obcych osób, bo jak widać pozornie jasny przekaz dla autora, odbiorca może zupełnie inaczej zrozumieć...

Kawon5

Od: Śro sty 30, 2008 13:02

Post » Śro lis 26, 2008 14:20

Kawon5 pisze:wyjaśniając ostatecznie zdarzenie: jestem konkretną osobą i spodziewam się konkretnych odpowiedzi. Wystarczyłaby mi krótka informacja na moje pytanie - "tak, przelew został dokonany".
Nie czytam pomiędzy linijkami obcych osób, bo jak widać pozornie jasny przekaz dla autora, odbiorca może zupełnie inaczej zrozumieć...

moze nie czytasz, ale cudownie wrecz wywalasz prywatne informacje na publiczne forum, gratuluje wysokiej samooceny.
Kawon5 pisze:Szkoda, że to nie jest Allegro - byłby podwójny negatyw, bo takich zachowań najzwyczajniej w świecie nie akceptuję.

tez bardzo zaluje, bo chyba nalezy ostrzegac co moze spotkac innych :twisted:
PS
czekam na przesylke

catani

Post » Śro lis 26, 2008 14:32

Słuchajcie co ja Wam mówię jako stary wyjadacz chleba :lol:
Słowo pisane faktycznie może być zupełnie inaczej zrozumiane przez autora, ale koniec końców i się dogadujemy i o to chodzi. Szkoda tylko, że każda z nas się zdenerwowała :wink:

Za Szarutkę :ok:
i za nas :ok:

luzujemy nasze nerwy :wink: :lol:
ObrazekObrazek

martka

Post » Śro lis 26, 2008 14:34

catani pisze:
Kawon5 pisze:wyjaśniając ostatecznie zdarzenie: jestem konkretną osobą i spodziewam się konkretnych odpowiedzi. Wystarczyłaby mi krótka informacja na moje pytanie - "tak, przelew został dokonany".

moze nie czytasz, ale cudownie wrecz wywalasz prywatne informacje na publiczne forum, gratuluje wysokiej samooceny.
Kawon5 pisze:Szkoda, że to nie jest Allegro - byłby podwójny negatyw, bo takich zachowań najzwyczajniej w świecie nie akceptuję.

tez bardzo zaluje, bo chyba nalezy ostrzegac co moze spotkac innych :twisted:
PS
czekam na przesylke

Trzeba być w czymś dobrym ;) I NA TYM KOŃCZĘ WYMIANĘ ZDAŃ

PS. Ja również

Kawon5

Post » Śro lis 26, 2008 14:53

martka pisze:Słuchajcie co ja Wam mówię jako stary wyjadacz chleba :lol:
Słowo pisane faktycznie może być zupełnie inaczej zrozumiane przez autora, ale koniec końców i się dogadujemy i o to chodzi. Szkoda tylko, że każda z nas się zdenerwowała :wink:

alez ja tego nie kwestionuje, nie mam pretensji o to, ze zostalam zle zrozumiana. ja tez zle zrozumialam :?
mam pretensje o te wywalone PW
pretensje chyba sluszne?
ale przeciez to osoba bardzo konkretna, to pewno dlatego :twisted:
ale nie spodziewala sie, ze nie robilam przelewu internetem, tylko przez poczte i kurcze mialam w domu kwitek przelewu i intryga nie wyszla?..... ja to tak rozumiem....
przykro mi :(
tym bardziej, ze ostrzegano mnie, ze predzej czy pozniej sie natne. i tak tez sie stalo
:roll:
zapisuje, nie koteczke a kawon5 do "czarnej listy" i wiecej nie bede uczestniczyc w bazarkach z jej udzialem. i tyle :!:

catani

Post » Śro lis 26, 2008 15:00

Catani, nie twórz czarnej listy, proszę, bo to przecież nie o Kawon chodzi tylko o ratowanie zycia, zdrowia jakiegoś kota :roll:
ObrazekObrazek

martka

Post » Śro lis 26, 2008 15:15

catani pisze:zapisuje, nie koteczke a kawon5 do "czarnej listy" i wiecej nie bede uczestniczyc w bazarkach z jej udzialem. i tyle :!:

Wolny kraj, wolny wybór. Poradzę sobie doskonale bez Twojego wsparcia. Uwierz mi !

Martka, dziękuję za próby negocjacji.

Kończmy to zmóżdżanie się w wątku, bo szkoda prądu

Kawon5

Post » Śro lis 26, 2008 15:32

martka pisze:Catani, nie twórz czarnej listy, proszę, bo to przecież nie o Kawon chodzi tylko o ratowanie zycia, zdrowia jakiegoś kota :roll:

widzisz-moja pomoc byla zbedna....
Kawon5 pisze:Wolny kraj, wolny wybór. Poradzę sobie doskonale bez Twojego wsparcia. Uwierz mi !

Martka, dziękuję za próby negocjacji.

Kończmy to zmóżdżanie się w wątku, bo szkoda prądu

catani

Post » Śro lis 26, 2008 15:38

Catani wcale nie była zbędna!
Dziekuję za Twoją pomoc! :1luvu:

Zamykam wątek, piszę do moderatora.
ObrazekObrazek

martka

Post » Śro lis 26, 2008 15:42

Napisałam do Lim prośbę o zamknięcie watku.
Uważam, że my jesteśmy "dogadane" :wink:
Pieniązki przesłane, miseczki też zostaną :wink:
ObrazekObrazek

martka

[poprzednia]