No dobrze. Ogłaszam, że wybory na miss i mistera się odbędą !

Trochę zmieniam harmonogram
Wpłaty (3 zł za jedno zdjecie, liczba zdjęć nieograniczona) proszę wpłacać na konto: (niestety, nie zgłosił sie inny skarbnik)
Paulina
Rachunek : 28 2490 0005 0000 4000 3288 5253
AliorBank
Forum jest publiczne więc przelew na telefon nie jest możliwy.
UWAGA WAŻNEW tytule przelewu proszę podać : KOCIE FUTRO (nick) miss/mister
Na przykład: KOCIE FUTRO, Chikita, miss
Dlaczego ? Ponieważ ułatwi to namierzenie i wyfiltrowanie wpłat. Jeśli nie będę w stanie rozszyfrować przelewu to niestety, ale przelew będę zwracać

mam nadzieje, że rozumiecie, że nie chce tracić popołudnia po pracy na dochodzenie czyje to może być 3 zł.
Wpłaty przyjmuje do 21 marca (następny piątek) po czym wrzucę wszystkie gwiazdy i gwiazdorów w wątek ( być może uda się to zrobić już w piątek wieczorem). Rozliczenia będę uzupełniać na bieżąco i gdyby któryś z „kupujących udział” zauważył błąd w swojej wpłacie proszę szybciutko o info.
Glosujemy od soboty 22 marca do kolejnej soboty 29 marca.
Liczarki proszę o skrupulatność i podsyłanie wyników na pw
Wyniki wyborów będą ogłoszone w niedzielę 30 marca.
Jeśli liczarki się rozmyślą to wyniki mogą się opóźnić. Nie wyrobię się ze wszystkim sama.
Oczywiście dalej przyjmujemy chętnych. Deklaracje były potrzebne do podjęcia decyzji o wyborach. Jeśli ktoś ma chęć dołączyć - oczywiście może
Jeśli ktoś z deklarujących się rozmyślił /nie chce mu się /, bo coś tam i nie będzie brać udziału proszę o pw abym usunęła z wątku deklaracji.
Wszelakich nie-sponsorów czyli osoby chcące wręczyć jakąś małą nagrodę proszę o pw. Uzupełnię dokładnie co, kto i dla kogo
I malutka prywatna prośba - nie szalejcie z opisem futra. Króciutki opis (wiem, trudne zadanie), ale nie chce aby długie opisy rozwinęły post do kilometrowej długości co może zniechęcać do przeglądania.
Zdjęcia w miarę dobrej rozdzielczości. Jeśli uznam, że zdjęcie jest za duże do wstawienia do wątku to wrócę na pw, ale mam nadzieje, że tak nie będzie i wszyscy prześlecie linki do zdjęć w „ludzkich” wymiarach. Mam ambitny plan w miarę wyrównać wielkości zdjęć aby jedno większe nie zasłaniało takiego mniejszego. Czy plan się powiedzie - życie pokaże (a bardziej czas).