cieszę się, ze się podobają
Tą w trójkąty kupiłam, bo mi się spodobała na zdjęciu, jak przyszła stwierdziłam, ze kompletnie nie w moim typie, akurat miałam faze na takie proste rzeczy i powędrowała do czarnej dziury, w której kryją się u mnie torebki i buty nieużywane

Jak teraz zaczęłam je wyciągać, to naprawdę miałam chwilę zawahania, czy jednak jej nie zostawic sobie i się zaczęłam zastanawiać co mi sie w niej nie podobało

Ale stwierdziłam, ze skoro ileś tam lat nie przypomniałam sobie o niej, to widocznie nie jest mi pisana

Natomiast do limonkowej, jak Ci pisałam, mam komplety ciuchowe

odznaczyłam- poszły buty Sagan-a za 20 zł, rozliczy się przy następnym przelewie

dokładam raczej ostatni ciuch w tym wątku wystawiany, nigdy nie noszony i jest pod ręką od dawna, jako rzecz do oddania, sprzedania, dlatego z tym mi łatwiej

Atta- wrzosowy sweter dla niskopiennych

Pod zółtą spódnicą będzie.
Przy okazji, Atta, koleżanka tę torebkę fuksjową chce z długim łańcuszkiem- tak 120-140 cm ( zmierzę, jak trzeba ) czy krótszym 70 cm? Jest jeden do wyboru , niech zastanowi się, jaki wygodniejszy będzie dla niej.
dojdzie też dzisiaj torebka biało szara Orsay
A przy okazji- czy ktoś byłby zainteresowany taką torebką- skórzana, , taka na ramię wielkości większej kopertówki. porządna torebka, ale widać, ze używana, bo lubiłam ją bardzo - ale takie konkretne przetarcia ma chyba dwa na rogach przy zgieciach, niewielkie 2mmx1mm.
sama nie wiem, czy chcę się jej pozbywać, bo z jednej strony leży od pewnie 4-5 lat, a z drugiej mam do niej sentyment. Jakby ktoś obdarzył tez sentymentem to w dobre ręce za parę groszy na kotek cięcie oddałabym