mir.ka pisze:Atta pisze:Dlaczego nikt nie zwraca uwagi na piękne, cieplusie wełnianki ?!!!!!!! Porażka dla mnie, jako sprzedającego![]()
![]()
ja już nie mam na nie miejsca
Po co miejsce

Moderator: Moderatorzy
mir.ka pisze:Atta pisze:Dlaczego nikt nie zwraca uwagi na piękne, cieplusie wełnianki ?!!!!!!! Porażka dla mnie, jako sprzedającego![]()
![]()
kocka pisze:dorzuc mi jeszcze Picoult Przemiana i juz mozna sumowac
Atta pisze:mir.ka pisze:Atta pisze:Dlaczego nikt nie zwraca uwagi na piękne, cieplusie wełnianki ?!!!!!!! Porażka dla mnie, jako sprzedającego![]()
![]()
Po co miejsceKładziesz wełniankę na wełniankę, no i trzeba miec na zmianę
SabaS pisze:Nieprawda, poddupniczek nr 2 poproszęi jeszcze wszystkie płyty Monty Pythona
SabaS pisze:nie będę pazernaa koty może zmniejszą swój dystans społeczny
SabaS pisze:Nieprawda, poddupniczek nr 2 poproszęi jeszcze wszystkie płyty Monty Pythona
mir.ka pisze:SabaS pisze:nie będę pazernaa koty może zmniejszą swój dystans społeczny
nie wiem czy się wszystkie 3 zmieszczą
Atta pisze:co tak skromnie tylko jeden? Ten grubsiejszy brązowy cudnie pasuje do tego
tinga7 pisze:Atta pisze:co tak skromnie tylko jeden? Ten grubsiejszy brązowy cudnie pasuje do tego
Mój brążowy? Będziemy się bić
tinga7 pisze:Atta pisze:co tak skromnie tylko jeden? Ten grubsiejszy brązowy cudnie pasuje do tego
Mój brążowy? Będziemy się bić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości