na pewno z niecierpliwością będę wyczekiwać kolejnego bazarku
 przypominam się o ocieplaczu na torbę

tinga7 pisze:38 za 20 zł poproszę.

ewar pisze:Kot jest cały pusty, nie ma jednak dziurki w dnie, jak typowe doniczki.
tinga7 pisze:38 za 20 zł poproszę.
Dziękuję

Jest śliczny, może być miską na wodę dla kotów. Jeżeli chcesz coś w nim posadzić to wygodniej chyba włożyć w otwór małą doniczkę.
 Jest śliczny, może być miską na wodę dla kotów. Jeżeli chcesz coś w nim posadzić to wygodniej chyba włożyć w otwór małą doniczkę.ewar pisze:DziękujęJest śliczny, może być miską na wodę dla kotów. Jeżeli chcesz coś w nim posadzić to wygodniej chyba włożyć w otwór małą doniczkę.

... ale jest nowy jamniczek aniołek
   ... ale jest nowy jamniczek aniołek  BIMBER ,  papug senegalka afrykańska
 BIMBER ,  papug senegalka afrykańska  EGON.
 EGON. 
 Jutro powysyłam pw.
 Jutro powysyłam pw.musia pisze:38.Duży koc z cienkiego polaru ( 160 x 120 cm) za 21 zł
 tak w ostatniej chwili mi kocyk odebrać
 tak w ostatniej chwili mi kocyk odebrać , przysnęłam z psem - budzę się 17:50, zanim dotarło do mnie , że to dziś się kończy i trzeba sprawdzić czy one moje trochę potrwało. Potem "miau " miało czkawkę i kiedy w końcu wyświetliło mi było 17:59.
 , przysnęłam z psem - budzę się 17:50, zanim dotarło do mnie , że to dziś się kończy i trzeba sprawdzić czy one moje trochę potrwało. Potem "miau " miało czkawkę i kiedy w końcu wyświetliło mi było 17:59. ... ale jest nowy jamniczek aniołek
 EGON.  ... ale jest nowy jamniczek aniołek
 EGON.  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość