Magiczne serducha Tulinka - KONIEC -dziękujemy :-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt lut 12, 2016 0:22 Re: Magiczne serducha Tulinka -zapraszamy :-)

alessandra pisze:
FElunia pisze:Tuliś, ty czaruj dalej, a jak coś bendziesz miał wyczarowane dla Bogdana, to my znowu zalicytujemy (jak nam Duzi dadzą) to i kulki tam wrzucisz.
Chociasz Fela to jest taka leniwa, że jej się fcale nie chce biegać za kulkami i wogule. No chyba że jom pogonie nad ranem po spioncych Dużych wte i wewte, to wtedy biega po nich, co by szybciej wstali i dali jeść.
Sevenek

to ze dzwonkiem dam , aby Dużych można było lepiej budzić
T. :ryk:

Ty jezdeś super kumpel, Tuliś, no! Wjesz od razu o co chodzi z tym budzeniem.
Ja napisałem nawet instróktasz, jak budzić Dużych w łikend, bo nie fszyscy wjedzom jak to robić i ftedy Duzi długo śpiom, zamiast robić za poranny podajnik do karmy. To jakbyś chciał se poczytać, to tu masz ścionge:
viewtopic.php?f=46&t=171708&p=11377238#p11377238
Seven

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Pt lut 12, 2016 13:05 Re: Magiczne serducha Tulinka -zapraszamy :-)

dalimy my tu, coby siem lepiej rozeszło po kotach - no teraz bendzie fajowy weekend T.:ok: :ryk:
FElunia pisze:Ostatnio musiałem pomóc jednemu takiemu kumplowi ragdollowi, bo nie wjedział jak obudzić Dużą w sobote, bo spała i spała zamiast fstawać jak zwykle o piontej. I tak sobie pomyślał żem, że tu też napisze, bo ja w tej dziedzinie jezdęęę wielce utalętowany. Zawsze pomagam w sobotę moim Dużym, by wstali. Mam sprawdzone patenty i jestem bardzo skuteczny - zazwyczaj zapowiadają w piątek, że jutro śpią do 10. A wstają już najpóźniej 7 - dzięki mnie!

Pjerwsza metoda, to metoda "na myszkę". Mam taką piszczącą myszkę od cioci Ewy L. (bardzo cioci dzienkuje po raz kolejny, bo ta myszka jest super git!). Rzucają mi tom myszke żebym aportował. Należy takom myszkę położyć im rano w łóżku, tak by piszczała przy każdym najmniejszym ruchu. Mówię Wam, sie dzieje! Jak tacy zaspani po ciemku nie potrafią znaleźć myszki, a nie mogą się nawet na bok przekręcić bo piszczy! :ryk:
Druga metoda to metoda "na babę". Gonisz babę po Dużych. Czyli gonię Felkę, parę razy przebiegamy po Dużych wtę i wewtę i nazad i już mają po spaniu. No bo troche razem ważymy, to fakt.
Trzecia metoda jest najlepsza. Bo myszkę mi raczej chowają na noc (chyba że ja wcześniej ją schowam, co by nie schowali) a baba nie zawsze chce współpracować. Trzecia metoda to metoda "na bombę". Zeskakujesz na Dużych z całej siły. Dobrze jest zeskoczyć z dużej wysokości. Można tę metodę połączyć z dwoma pozostałymi, wtedy jeszcze jest skuteczniejsza. Ta metoda ma do tego inne plusy. Po pierwsze Duża zrobiła się dzięki niej religijna. Bo jak jej tak z całej siły zeskoczę z drapaka na nią, to krzyczy "Jezu!!!". A ostatnio przypadkiem pomogłem jej znaleźć jej żołondek, chociaż nawet nie wjedziałem że go zgubiła 8O bo jak na nią skoczyłem to krzyknęła "Oooo, mój żołądek!".
No, to już wjecie co robić. Mój kumpel z Gdańska ma jeszcze 2 metody, ale żem ich jeszcze nie sprawdził, jak sprawdzę to Wam napisze.
No to przez łikend potrenujcie i napiszcie jak Wam poszło!
Sevenek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lut 12, 2016 14:59 Re: Magiczne serducha Tulinka -do pólnocki 13-02, a kulki za

alessandra pisze:a ja siem pytam to to cudo takie- dziefczyna? Tuliś

a Dużej powiem,to siem serce jej uraduje :1luvu: :201461

Na zdjęciu nr 1 i 3 to Morfeusz, a na 2 zdjęciu to Rene :D .

alessandra pisze:Aleusha dziękujemy za reklamę :1luvu: -lepiej jednak z materacykiem w środku :ok:

Chyba im nie przeszkadza, ze go nie ma, bo jak jeden zejdzie, to drugi, trzeci... już tam leży :D . Dobrze, że psy tam nie wskakują :mrgreen: .
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Pt lut 12, 2016 15:25 Re: Magiczne serducha Tulinka -do pólnocki 13-02, a kulki za

aleusha pisze:

.

8O a ja myślałem ,że Morf jest tylko jedyn, ma teraz kot materijał do pszemyślenia 8) T.

Rene to dziefczyna ? to imię i tak i tak można , pytam,, bo wjlekiej jest urody, jak moja Balbinka :oops:

alessandra

Post » Pt lut 12, 2016 15:28 Re: Magiczne serducha Tulinka -do pólnocki 13-02, a kulki za

aleusha pisze:
alessandra pisze:Aleusha dziękujemy za reklamę :1luvu: -lepiej jednak z materacykiem w środku :ok:

Chyba im nie przeszkadza, ze go nie ma, bo jak jeden zejdzie, to drugi, trzeci... już tam leży :D . Dobrze, że psy tam nie wskakują :mrgreen: .

ha, tylko teraz nie pytanie: to fiolet tak działa czy miękkość włoczki? :ryk:
bo jak kolor, to lecę kupić więcej -otwieramy fioletowy interes :ryk:

A tymczasem zapraszamy także po niebieskości i zielenie -naprawdę są mięciutkie :ok:

alessandra

Post » Pt lut 12, 2016 15:32 Re: Magiczne serducha Tulinka -do pólnocki 13-02, a kulki za

alessandra pisze:
aleusha pisze:

.

8O a ja myślałem ,że Morf jest tylko jedyn, ma teraz kot materijał do pszemyślenia 8) T.

Rene to dziefczyna ? to imię i tak i tak można , pytam,, bo wjlekiej jest urody, jak moja Balbinka :oops:

Morf jest bez wątpienia tylko jeden :mrgreen: , ten to pan Morfeusz :mrgreen: (czasami nazywany Skazeuszem :D ) .
A Rene to chłopak, ale że ma taki biały żabocik, to musiał dostać imię kobiece :D i jest trochę taki zniewieściały.
Jak chcesz, Tuliś, to ja Ci podeślę zdjęcia jakiś moich dziewczyn (kocich), a mam ich 4. Wolisz te w dojrzalsze czy nastolatki?
Obrazek

aleusha

Post » Pt lut 12, 2016 15:34 Re: Magiczne serducha Tulinka -do pólnocki 13-02, a kulki za

alessandra pisze:
aleusha pisze:

ha, tylko teraz nie pytanie: to fiolet tak działa czy miękkość włoczki? :ryk:
bo jak kolor, to lecę kupić więcej -otwieramy fioletowy interes :ryk:

A tymczasem zapraszamy także po niebieskości i zielenie -naprawdę są mięciutkie :ok:

Chyba raczej zasługa włóczki :D i tego, że to nowe i akurat w tym miejscu :mrgreen: . A kolor jest prześliczny.
Obrazek

aleusha

Post » Pt lut 12, 2016 17:07 Re: Magiczne serducha Tulinka -do pólnocki 13-02, a kulki za

aleusha pisze:
Morf jest bez wątpienia tylko jeden :mrgreen: , ten to pan Morfeusz :mrgreen: (czasami nazywany Skazeuszem :D ) .
A Rene to chłopak, ale że ma taki biały żabocik, to musiał dostać imię kobiece :D i jest trochę taki zniewieściały.
Jak chcesz, Tuliś, to ja Ci podeślę zdjęcia jakiś moich dziewczyn (kocich), a mam ich 4. Wolisz te w dojrzalsze czy nastolatki?

no jak dziefczyna całkiem a to moze i dobsze, bo by Balbinka była zazdrosna -ale zdjęcia babów chętnie obglondniemy :mrgreen: ...czy u kotuf tesz tak jest na śwjecie jak u ludzi, że teraz pany som takie wrażliwe i fogule? Rene slitasny jak dziefczyna, mój Moris tesz jak Marysia pjenkny , a Józio u jerzykowki tylko rózowy kolor lubi...no dla mnje to trochem dziwne jakies nie? T.

alessandra

Post » Pt lut 12, 2016 20:26 Re: Magiczne serducha Tulinka -do pólnocki 13-02, a kulki za

Zielone za 40 :twisted:

Tiama

Od: Pon cze 20, 2011 8:01

Post » Pt lut 12, 2016 20:38 Re: Magiczne serducha Tulinka -do pólnocki 13-02, a kulki za

Ja tu czytam :evil: :twisted:
Tfoja, Tulisiu, Balbinka

:evil: :twisted: :evil: :twisted:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Sob lut 13, 2016 14:02 Re: Magiczne serducha Tulinka -do pólnocki 13-02, a kulki za

Tiama pisze:Zielone za 40 :twisted:

pieknie dziekujemy, tyle ,że nie wiem cóż ta minka oznacza : bać sie należy Licytującej czy wystawiającej bazarek :roll: :lol:

alessandra

Post » Sob lut 13, 2016 14:04 Re: Magiczne serducha Tulinka -do pólnocki 13-02, a kulki za

anita5 pisze:Ja tu czytam :evil: :twisted:
Tfoja, Tulisiu, Balbinka

:evil: :twisted: :evil: :twisted:

sie mi wyrwało, no :oops:
no i masz , tera fszyskie facety som monitorowane , nawet koti :strach: :D T.

alessandra

Post » Sob lut 13, 2016 14:13 Re: Magiczne serducha Tulinka -do pólnocki 13-02, a kulki za

No Tuliś podpadłeś Balbisi i to tuż przed Walentynkami.Myśl Chłopie jak to naprawić do jutra,coby Balbisia się nie
gniewała. :kotek:
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Sob lut 13, 2016 14:28 Re: Magiczne serducha Tulinka -do pólnocki 13-02, a kulki za

MAU pisze:No Tuliś podpadłeś Balbisi i to tuż przed Walentynkami.Myśl Chłopie jak to naprawić do jutra,coby Balbisia się nie
gniewała. :kotek:

Chyba to przeżywa chłopak, bo lata po biurze i wrzeszczy jak najęty :lol:
I kto by pomyślał,że Tuliś komukolwiek podpadnie, no cicha woda ... :ryk:

alessandra

Post » Sob lut 13, 2016 14:32 Re: Magiczne serducha Tulinka -do pólnocki 13-02, a kulki za

Ja nie chcę, aby to był koniec naszej miłosici... A czemu on wrzeszczy??
Balbi
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

[poprzednia][następna]