Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt sty 29, 2016 13:27 Re: Magiczne koty Tulinka -3 koty 3 cele(ale nie więzienne);

Atta pisze:A skoro idziemy tak ostro to fioletowa fantazję poproszę za 66, 33 zł :mrgreen:

Pięknie dziękujemy :1luvu: Tuliś u fryzjera gotów wizyte zamówić , coby sprostać wymogom fijoletowej fantazji i na fijoletowe bóstwo się robić chce :strach: Czegóż to kot nie zrobi , aby Cioteczki zadowolić :wink:

Bo niebieskiego dla Baltimoore już szykujemy 8) Obawiam sie,że Tulinke Tatowa Ksenię gotów przehandlować dla dobra bazarkowego :strach: :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt sty 29, 2016 13:30 Re: Magiczne koty Tulinka -3 koty 3 cele(ale nie więzienne);

A jakby kto prócz fijoletowego i niebieskiego kota, jeszcze i gadającego kota chcjał mieć , to tu prosim T.

viewtopic.php?f=20&t=173240

alessandra

Post » Pt sty 29, 2016 13:31 Re: Magiczne koty Tulinka -3 koty 3 cele(ale nie więzienne);

Niby sie równało ale fiolety górą :mrgreen:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt sty 29, 2016 13:32 Re: Magiczne koty Tulinka -3 koty 3 cele(ale nie więzienne);

Atta pisze:Niby sie równało ale fiolety górą :mrgreen:

o tys prowda -a nikt nie zauważył 8O

alessandra

Post » Pt sty 29, 2016 13:57 Re: Magiczne koty Tulinka -3 koty 3 cele(ale nie więzienne);

Olercia, koniec jutro a my imprezujemy poza domem. Co to się tu bezie dziać ! :twisted: ale moje oczy tego nie zobaczą :P

Atta

Post » Pt sty 29, 2016 19:46 Re: Magiczne koty Tulinka -3 koty 3 cele(ale nie więzienne);

Baltimoore pisze:Czarne i burego już mam :1luvu:
Ale fijoletowemu to może nawet TŻ by się nie oparł :ryk:

Czyli rudego brak :mrgreen: .
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Pt sty 29, 2016 19:48 Re: Magiczne koty Tulinka -3 koty 3 cele(ale nie więzienne);

Atta pisze:Olercia, koniec jutro a my imprezujemy poza domem. Co to się tu bezie dziać ! :twisted: ale moje oczy tego nie zobaczą :P

Pocieszę Cię, że ja jutro raczej też nie będę obecna :D . Daje dzisiaj 80 zł i pass :D . Oczywiście za fiolety :D .
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Sob sty 30, 2016 0:03 Re: Magiczne koty Tulinka -3 koty 3 cele(ale nie więzienne);

O żeż! myślałam,że nie zauważysz :roll: tak przebiłaś, że już nic nie powiem, bo mi tylko portfel zapiszczał :mrgreen:

Aleusha trzymam za Ciebie kciuki :ok:

Atta

Post » Sob sty 30, 2016 20:37 Re: Magiczne koty Tulinka -3 koty 3 cele(ale nie więzienne);

Bianeczka dorzuca jeszcze po 15 do zielonego i niebieskiego.
Ale dlaczego nikt nas nie chce przebić 8O 8O 8O

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Nie sty 31, 2016 13:56 Re: Magiczne koty Tulinka -3 koty 3 cele(ale nie więzienne);

aleusha pisze:
Atta pisze:Olercia, koniec jutro a my imprezujemy poza domem. Co to się tu bezie dziać ! :twisted: ale moje oczy tego nie zobaczą :P

Pocieszę Cię, że ja jutro raczej też nie będę obecna :D . Daje dzisiaj 80 zł i pass :D . Oczywiście za fiolety :D .

kochana, to pas z klamerką :mrgreen: pięknie dziękujemy :201437
tyle dobra w złocie :piwa: :1luvu: :1luvu:

alessandra

Post » Nie sty 31, 2016 13:57 Re: Magiczne koty Tulinka -3 koty 3 cele(ale nie więzienne);

Atta pisze:O żeż! myślałam,że nie zauważysz :roll: tak przebiłaś, że już nic nie powiem, bo mi tylko portfel zapiszczał :mrgreen:

Aleusha trzymam za Ciebie kciuki :ok:

:ok: :ryk:

alessandra

Post » Nie sty 31, 2016 13:59 Re: Magiczne koty Tulinka -3 koty 3 cele(ale nie więzienne);

Baltimoore pisze:Bianeczka dorzuca jeszcze po 15 do zielonego i niebieskiego.
Ale dlaczego nikt nas nie chce przebić 8O 8O 8O

pięknie dziękujemy za uchylenie trzosa hojne :piwa: :1luvu: :1luvu:

kocka wykupiła wszystkie bazarki z zielonym pewnie dlatego :ryk:
a z niebieskim to nie wiem -do nieba nie chcą iść albo co? :roll: :mrgreen:

alessandra

Post » Nie sty 31, 2016 14:05 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

Bardzo dziękujemy za rywalizacje i ducha walki oraz hojność :1luvu:
Mam tylko nadzieję,że fanty spełnią chociaż część oczekiwań, szczególnie te mojego wyrobu , bowiem lat sto bez mała nic nie wyrabiałam :oops:

Za moment pokazujemy, co Tuliś wygrzebał, do czego namówił i co zdziałał względem zadowolenia Licytujących :1luvu: :wink:

alessandra

Post » Nie sty 31, 2016 14:43 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

Zielono -Biały kot wylicytowany został za 75zł przez Biankę u Baltimoore :1luvu: dla Balbinki :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek

Mam nadzieję,że futerka ucieszą się z szeleszczącego tunelu rodem z zooplusa :wink: , dla podniebienia snacki marki cosma , do powąchania podusia zapachowa wyprodukowana przez gatiko :1luvu: dwie myszki zabawowe made by tyśka :1luvu: oraz naturalna mysz tylko trochę zielona :lol: aa i micha do napełnienia :mrgreen:
Dla Dużej przygotowaliśmy kalendarz urody Yves Rocher , próbka zapachowa zielona , krem anti-global idealny na odmłodzenie , żel pod prysznic dla urody mleko z miodem , niczym Kleopatra Duża będzie się kąpielą rozkoszować :wink:oraz na osłodę czekoladową choinkę ,a po kąpieli , aby nam nie zmarzła, rękawiczki milusie i zapewniające, że się nie zgubi w tłumie :mrgreen: nożyczki jako zawsze przydatna rzecz w gospodarstwie domowym

Błękitno-Rózowy kot wylicytowany został za 75zł przez Biankę u Baltimoore :1luvu: dla Michasia :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

W tym roku polecamy błękity dla paparepetowych futerek :wink: , zatem parapetnik wielce błękitny z motywem owieczek i kukardakami wraz z mięka piłeczką z cusiem wyrobu mego oraz myszka made by tyśka dla Bianki ; trochę dla podniebienia smakołyków , z którymi ewentualnie podzieli sie z chłopakami :wink:
dla Dużej jako strwe duchowa w błekitach polecamy Zagadkę błekitnego ekspresu :lol: , dla przyozdobienia naszyjnik z kolczykami w kolorze błękitnym z perełkami, dla urody rąk krem róziowy wygłądzający oraz próbka kremu na lico :wink: ; także notesik w kolorze pudrowego różu wraz z różowym kotem -długopisem , torba z różowa sową na zakupy i niebiański aniołek czekoladowy :wink:

Fioletowo-srebrny kot wylicytowany został za 80zł przez aleushę :1luvu: dla podwórkowych kolegów Tulinka :1luvu:

ObrazekObrazekObrazek]Obrazek
ObrazekObrazek

Fioletowo dla kotków w tym sezonie będzie :wink: : zabawki kuliste miękkie wraz z poddupniko-matą z pomponami oraz zabawki brzęczące, myszka made by tyśka :wink:
Dla Dużej mamy fioletową miękka atłasowa kosmetyczkę na podróż , komplet Yvez Rocher z ametystami : naszyjnik, kolczyki oraz pierścionek ,naprzegubnik ozdobny z dzrewkiem szczęścia oraz dla stóp pachnidło a dla zdrowia i radości wódeczkowe cukierki oraz z szałwią , gdyby nam ochrypła krzycząc z radości , gdy paczuchę dostanie :lol: Filiżanka z lawendą do kawy lub herbaty na dobry dzień :wink:

Poddupniczka specjalnie nie zszywałam ,aby było dwa w jednym: po wyciągnięciu sznurków z pomponami, robi sie spora mata do zabaw albo kołderka ; do środka można włożyć kocyk, materacyk, poduszkę i zasznurować(do tego celu są pętelki na obrzeżach) , a będzie miękki poddupniczek lub można pozostawić jak jest :wink:
Ostatnio edytowano Nie sty 31, 2016 17:16 przez alessandra, łącznie edytowano 3 razy

alessandra

Post » Nie sty 31, 2016 14:52 Re: Magiczne koty Tulinka -KONIEC -pięknie dziękujemy :-)

Bianka pięknie dziękuje :201494 :201494 :201494
Myszki prześlicznie się prezentują :D
I sówka :D I wszystko :D
Życzymy zdrówka Balbince :1luvu: Michasiowi :1luvu: i Tulisiowi :1luvu:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

[poprzednia][następna]