Kolorowe i miękkie posłanka.Koniec.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro gru 03, 2014 22:18 Re: Kolorowe i miękkie posłanka.Koniec.

Jakież miłe komentarze , biorąc pod uwagę , że to któryś z kolejnych zdominowanych przeze mnie bazarków , ale na pewno już przedostatni . Trochę dziwne jest to , że jakoś wcześniej nie przeszkadzały przekazy pocztowe , przecież wystarczyło napisać o innej formie zapłaty np. za zaliczeniem pocztowym , wpłatą wadium przed licytacją itp..... Fajnie się czyta takie miłe i życzliwe wypowiedzi . Ewar ma do mnie telefon , wystarczyło zadzwonić , tylko wtedy nie było by tej miłej dyskusji .

Czarna Mańka

Od: Śro lis 20, 2013 10:49

Post » Czw gru 04, 2014 6:10 Re: Kolorowe i miękkie posłanka.Koniec.

Dzwoniłam przecież.Poprzednie wpłaty też przychodziły po kilku dniach i dlatego czekałam.Jesteś niesprawiedliwa.Nie ja pisałam złośliwe komentarze, miałam do Ciebie zaufanie, zawsze wysyłałam wszystkie rzeczy zanim otrzymałam przelew.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw gru 04, 2014 12:43 Re: Kolorowe i miękkie posłanka.Koniec.

to ja sie zdziwiłam :-)

magoska_

Od: Nie lis 07, 2004 13:38

Post » Czw gru 04, 2014 13:08 Re: Kolorowe i miękkie posłanka.Koniec.

W piątek 21 listopada otrzymałam pw, że przelew w drodze.Napisałam pw, nie odebrane, w piątek więc, tydzień później zadzwoniłam.Prosiłam o sprawdzenie przelewów, ponieważ Anna61 i Koki-99 również nie otrzymały pieniędzy, wnioskowałam więc, że coś się musiało stać.Nie upominam się zwykle o pieniądze, wysyłam fanty zanim dostanę przelew, bo ludziom ufam z natury.I słusznie, nie byłam nigdy oszukana.Kilka razy proszono mnie o odroczenie terminu płatności , uważam, że to nic złego, prawda? Nie rozumiem dlaczego akurat na mnie spada odium tej sprawy? Ustalam na bazarku cenę wywoławczą i nikt nikogo nie zmusza do jej zaakceptowania.Wolny wybór.
Bardzo mi przykro, naprawdę.Potrzebuję pieniędzy, kotów pod opieką mam dużo, zdaję sobie sprawę, że wiele osób kupuje coś, czego nie potrzebuje, bo chce mi po prostu pomóc, za co jestem wdzięczna :1luvu: , ale tak jest zawsze na bazarkach.Staram się też pomagać, beneficjentami moich bazarków nie zawsze są moje koty.Ze swoich zobowiązań się wywiązuję.Pomagam też w inny sposób, nie finansowo, bo nie mogę.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia]