Na pierwszej stronie dodane kolejne fanty

22. Namordnik koci służący do pacyfikacji nerwusa

rozmiar mały, na koty do 5 kg.
Kup Teraz: 15 pln

23. Łyżka z miarką 5cm, na koci odkłaczacz.
Kup Teraz: 7 pln

24. Smycz kocia/ psia, cienka, lekka. Długość ok. 120-125 cm.

25. Obróżka kocia/ psia, na małe zwierzę. Obwód ok. 20 cm.
Kup Teraz: 3 pln

26. Komentarza nie trzeba

27. Świąteczny psi szarpak

ma długość ponad pół metra, solidny uchwyt, konkretną piłkę na końcu. Tu zwinięty w krąg, ale to długa linka z gadżetami. Mam nadzieję, że obdarowany nim pies nie zorientuje się, że to mocno spóźniony prezent, jak na świąteczny styl

28. Oddam jako komplet dla kogoś, kto karmi ptaki - w jedno wkładamy sprasowane ziarna, na drugim wieszamy woreczki z ziarnami, a ptaki zajadają się aż miło.

29. Zestaw dla mężczyzn, nieużywany oczywiście, ale samo opakowanie (zwłaszcza z tyłu) lekko pogniecione. W środku żel do mycia ciała 50ml, woda toaletowa 30ml, dezodorant w spreju 50 ml.
Cena podlega negocjacji, nie znalazłam takiego samego w Internecie, więc wzorowałam się na podobnych zestawach: 65 pln

30. Oryginalne mydełko z Tajlandii, podobno ręcznie wyrabiane.

31. Drewniana skrzynka, którą kupiłam z zamiarem podarowania, ale niestety ma kilka felerów, które to wykluczają. "Mały" to lekka ryska obok otwarcia, "duży" to przetarta, złamana rączka (wada widoczna na zdjęciu). Może jednak kogoś urzeknie?
Kup Teraz: 10? 15 pln? Do negocjacji - przed przeprowadzką po prostu chciałabym, żeby trafiło w nowe ręce.

32. Opakowania na płyty CD - część ściśle zapakowana, część luzem. W sumie będzie ich około 100, sprzedam dowolną ilość po dowolnej cenie