KONIEC Ubrania damskie, niemowlęce, bluzy męskie !!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro paź 02, 2013 17:51 Re: KONIEC Ubrania damskie, niemowlęce, bluzy męskie !!

panikota pisze:Ja też czekam ... pw do Kuśki ciągle nieodebrana ... :(

Rozmawiałam z nią ostatnio. Mówiła że pamięta i bardzo przeprasza ale pokomplikowały jej się trochę sprawy. Ma mamę w szpitalu i chwilowo przebywa w jej mieszkaniu a nie u siebie w domu. Poza tym padł jej komp o czym pisała wcześniej. Prosiła o chwilę cierpliwości jak tylko znajdzie chwilę to prześle przesyłki.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw paź 24, 2013 20:44 Re: KONIEC Ubrania damskie, niemowlęce, bluzy męskie !!

czy cos juz wiadomo?
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Śro lis 27, 2013 15:58 Re: KONIEC Ubrania damskie, niemowlęce, bluzy męskie !!

I do tej pory Nikt się nie rozliczył z bazarku a zakończył się kilka miesięcy temu 26 sierpnia. :(
Rozumiem że można mieć kłopoty rodzinne ale spakowane przesyłki chyba można wysłać w ciągu 3 mieś.
Przykro mi bo czuję się nabita w butelkę. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lis 29, 2013 0:25 Re: KONIEC Ubrania damskie, niemowlęce, bluzy męskie !!

Przepraszam że nei wysłałam tych dwóch paczek, ale z Kolą pojawiły się kłopoty. Tzn. walka o jej życie... Pochłoneły cały mój czas i całe fundusze.
Wyśle paczki jak tylko będe miała możliwośc mam pewną kwotę ale jutro idę z Kolą do lekarza i zaśnie już na zawsze.
Ona już nei chodzi, nie słyszy, nei widzi nei wiem jak to się stało ale jej stan się pogorszył nagle
ONA MNIE NIE POZNAJE............
to mnie boli... bardzo
przepraszam...
Obrazek

Kuśka

Od: Nie lut 17, 2013 12:03

Post » Pt lis 29, 2013 0:30 Re: KONIEC Ubrania damskie, niemowlęce, bluzy męskie !!

bardzo Ci współczuję, Kasiu....
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Pt lis 29, 2013 15:05 Re: KONIEC Ubrania damskie, niemowlęce, bluzy męskie !!

Kuśka pisze:Przepraszam że nei wysłałam tych dwóch paczek, ale z Kolą pojawiły się kłopoty. Tzn. walka o jej życie... Pochłoneły cały mój czas i całe fundusze.
Wyśle paczki jak tylko będe miała możliwośc mam pewną kwotę ale jutro idę z Kolą do lekarza i zaśnie już na zawsze.
Ona już nei chodzi, nie słyszy, nei widzi nei wiem jak to się stało ale jej stan się pogorszył nagle
ONA MNIE NIE POZNAJE............
to mnie boli... bardzo
przepraszam...

Miło mi że się odezwałaś i wyjaśniłaś sytuację bo sama rozumiesz że mogłyśmy się poczuć hmmm......nie najlepiej.
Bardzo ci współczuję z powodu Koli :(
Znam ten ból kiedy trzeba się pożegnać z ukochanym zwierzakiem i pomóc mu odejść. :cry:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 30, 2013 14:20 Re: KONIEC Ubrania damskie, niemowlęce, bluzy męskie !!

Nie wiem co mam zrobic... Kola poczula sie lepiej i nie pojechalam z nia wczoraj... dzis do niej przyjechalam i przywitala mnie w drzwiach a przeciez juz nie mogla chodzic tyko lezala, na dwor tez nie chciala wychodzic. podobno nawet na listonosza szczekala jak zwykle to robila... nie miala operacji bo pokomplikowalo sie wszystko ze musiala miec najpierw podawany antybiotyk na zapalenie płuc ale w tym czasie ten guz zaczal jej sie jadzic i babrac. dostala kolejny antybiotyk na zagojenie rany, przeciwbólowe zastrzyki. Zrobilam badania ponowne i przeswietlenie płuc, ma czyste zadnych przerzutow...
Lekarze powiedzieli ze jesli odżyje to do operacji jeśli podda sie i dalej bedzie obojetna to tylko uśpienie. Przez te cale leczenie jej pluc, potem tej rany badania wydalam cale fundusze na operacje w portfelu 0 na koncie -1000 wzielam kredyt nawet zeby zaplacic mieszkanie, pozyczke od rodzicow
co ja mam zrobic bo juz nie wiem... jeszcze mam do wyslania 2 paczki dla Was, ale nie mam za co. juz przez to wszystko nie spie spokojnie. :| :| :|
Obrazek

Kuśka

Post » Sob lis 30, 2013 14:43 Re: KONIEC Ubrania damskie, niemowlęce, bluzy męskie !!

Bardzo ci współczuję bo to strasznie trudna decyzja.
Nie wiem co zrobiłabym w twojej sytuacji.
Myślę jednak że powinnaś jeszcze raz skonsultować się z wetem. Niech ci dokładnie powie jak on to widzi. Niech ci przedstawi wszystkie za i przeciw. Z tego co pamiętam to Kola jest wiekową sunią. Jak będzie się przedstawiało jej dalsze życie i ile ma szansę jeszcze pożyć.
Czasami przedłużenie zwierzakowi o kilka miesięcy życia narażając go na cierpienie nie jest grą wartą świeczki.Prawdziwą miłością jest pozwolenie mu odejść.
Oczywiście decyzja należy do ciebie - porozmawiaj z mężem, z rodziną co oni o tym sądzą i wspólnie podejmijcie decyzję.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lis 30, 2013 15:13 Re: KONIEC Ubrania damskie, niemowlęce, bluzy męskie !!

rozmawialam z wet. nie jest w stanie powiedziec ile pożyje czy umrze w trakcie operacji czy kilka godzin po, czy za miesiac czy za pol roku ...
Obrazek

Kuśka

Post » Sob lis 30, 2013 15:57 Re: KONIEC Ubrania damskie, niemowlęce, bluzy męskie !!

Kuśka pisze:rozmawialam z wet. nie jest w stanie powiedziec ile pożyje czy umrze w trakcie operacji czy kilka godzin po, czy za miesiac czy za pol roku ...

Nie o to mi chodziło - wiadomo że nikt ci nie poda daty kiedy to nastąpi bo nikt tego nie jest w stanie przewidzieć.
Jednak na podstawie badań i wyników wet jest w stanie powiedzieć jakie ma rokowania.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt gru 13, 2013 11:07 Re: KONIEC Ubrania damskie, niemowlęce, bluzy męskie !!

Kola odeszła...
Dziś rano pojechała na operacje... Przed chwilą dostałam telefon że po rozcienciu lekarze zdecydowali uśpic, tzn zwiększyc narkoze żeby się już nie wybudziła. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek

Kuśka

Post » Pt gru 13, 2013 11:11 Re: KONIEC Ubrania damskie, niemowlęce, bluzy męskie !!

Bardzo mi przykro Kasiu! :cry: :cry: :cry:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia]