ale trzy i tak ukryłaś, biedne zagłodzone gdzieś w piwnicy a nie na lodówce !!!
Moderator: Moderatorzy
isabell36 pisze:faktycznie 9nie zwróciłam uwagi na te dwa łebki razem przy Twojej nodze
![]()
ale trzy i tak ukryłaś, biedne zagłodzone gdzieś w piwnicy a nie na lodówce !!!
Ewa L. pisze:A co to chłopaki nie jedzą że jeszcze nikt nie zgłosił ich na konkurs?
KITA - RZESZÓW pisze:Ewa L. pisze:A co to chłopaki nie jedzą że jeszcze nikt nie zgłosił ich na konkurs?
hehe też o tym myślałam
Thorkatt pisze:zgłosiłam Bestlę z filmikiem
rudy kociak pisze:Thorkatt pisze:zgłosiłam Bestlę z filmikiem
Zakochałam się i w dodatku ruda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Ewa L. pisze:A co to chłopaki nie jedzą że jeszcze nikt nie zgłosił ich na konkurs?
hehe też o tym myślałam
Cztery panny są a kawalera żadnego![]()
![]()
AnnikAKrk pisze:Ewa L. pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Ewa L. pisze:A co to chłopaki nie jedzą że jeszcze nikt nie zgłosił ich na konkurs?
hehe też o tym myślałam
![]()
Mój Filip je...Tzn. rybę połyka zanim zdążę mrugnąć powieką, ugotowane serduszka i inne smaczne kąski tak samo, suchym gardzi jaśnie pan... A tak chciałam mu jakieś ładne zdjątko zrobić i zgłosić...
![]()
Za to wczoraj nam wlazł do garnka z zupą pomidorową... Szkoda, że wtedy nie miałam aparatu... Byłoby w sam raz
Ewa L. pisze:AnnikAKrk pisze:Ewa L. pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Ewa L. pisze:A co to chłopaki nie jedzą że jeszcze nikt nie zgłosił ich na konkurs?
hehe też o tym myślałam
![]()
Mój Filip je...Tzn. rybę połyka zanim zdążę mrugnąć powieką, ugotowane serduszka i inne smaczne kąski tak samo, suchym gardzi jaśnie pan... A tak chciałam mu jakieś ładne zdjątko zrobić i zgłosić...
![]()
Za to wczoraj nam wlazł do garnka z zupą pomidorową... Szkoda, że wtedy nie miałam aparatu... Byłoby w sam raz
Poszukaj może jednak znalazłoby się jakieś foto podczas konsumpcji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości