LadyStardust pisze:Przeciągał sięSłodziak
no właśnie spał twardym snem..

Moderator: Moderatorzy
LadyStardust pisze:Przeciągał sięSłodziak
LadyStardust pisze:hahaha przytulak przy_pupny, dobrze że Ares nie oddawał się gazowaniu
Brunhilda pisze:LadyStardust pisze:hahaha przytulak przy_pupny, dobrze że Ares nie oddawał się gazowaniu
hahaha przede wszystkim dobrze, że Reks nie pierdział bo by Gwiazda padła ;D
kussad pisze:Dopisuję się podglądacz zanim później kogoś wybierze.
Przyda się dopisanie Waszego konkursu na mój wątek z zebranymi linkami i wiadomościami na temat różnych konkursów w tym też tych na klikanie.viewtopic.php?f=8&t=145337
Zawsze mi się myli termin do kiedy kogoś wybieramy a czasem gubią mi się poszczególne edycje jeśli nie zauważę ich w banerkach
Bardzo dziękuję! PW czesto mam calkowicie zapchaneKociara82 pisze:ok, wiec od tej pory bedziemy Cie informowac na pw o kolejnych edycjachkussad pisze:Dopisuję się podglądacz zanim później kogoś wybierze.
Przyda się dopisanie Waszego konkursu na mój wątek z zebranymi linkami i wiadomościami na temat różnych konkursów w tym też tych na klikanie.viewtopic.php?f=8&t=145337
Zawsze mi się myli termin do kiedy kogoś wybieramy a czasem gubią mi się poszczególne edycje jeśli nie zauważę ich w banerkach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości