Moderator: Moderatorzy
horacy 7 pisze:po_prostu_kaska pisze:agada pisze:Witam, a ja chciałabym zarezerwować 36 i 45 coby dowiedzieć sie więcej o wymiarach i składzie, ok?
BaaassssiiiaaaaAgada, ma pytanie. Chodź no tu
Przepraszam już jestem .Sweter szary 45 to 70% bawełny i 30% nylon ,jest dość długi bo 86 cm,dł. rękawa od pachy 53 cm ,można podwinąć mankiet szer. w biuście 47 cm razy dwa.Czarna bluzeczka nie ma metki ze składem ,ma roz. podany S lecz to chyba bardziej M.Długość bluzki62cm,szer.ściągacza 38 cm bez rozciągania lecz uciąga się z 6 cm może troszkę wiecej.
agada pisze:horacy 7 pisze:po_prostu_kaska pisze:agada pisze:Witam, a ja chciałabym zarezerwować 36 i 45 coby dowiedzieć sie więcej o wymiarach i składzie, ok?
BaaassssiiiaaaaAgada, ma pytanie. Chodź no tu
Przepraszam już jestem .Sweter szary 45 to 70% bawełny i 30% nylon ,jest dość długi bo 86 cm,dł. rękawa od pachy 53 cm ,można podwinąć mankiet szer. w biuście 47 cm razy dwa.Czarna bluzeczka nie ma metki ze składem ,ma roz. podany S lecz to chyba bardziej M.Długość bluzki62cm,szer.ściągacza 38 cm bez rozciągania lecz uciąga się z 6 cm może troszkę wiecej.
Znalazłam!!!
Pytanie dotyczące bluzki z kwiatkiem ale jest sztuczna, czy jakaś bawełna z czymś, czy ten ściągacz to na wysokości bioder, mogę nie zmieścić gabarytów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości