"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok, wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to, trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens, znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"
Dzięki, Asiu . A ja już zaraz wstawiam rzeczy dla cytryny .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
A to rzeczy dla Weroniki . Weroni, wiesz co, jak nie bedziesz chciała tych kolczyków, to ja sobie zostawię. Nawet nie przypuszczałam, że tak fajnie będą się prezentować .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "
jakie to śliczne chcę te kolczyki cały komplet chcę
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok, wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to, trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens, znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"
cytryna pisze:jakie to śliczne chcę te kolczyki cały komplet chcę
Wiesz co, no naprawdę to fajnie wyglada. Mierzyłam, to wiem...tak orginalnie. No przecie dla Ciebie robiłam, nie?
Jeszcze mam takie, w pierwszym poście tez zaraz wstawię...ale to, to taka " elegancja francja " .
johaśka pisze:ale śliczne...... szkoda ze ja takich nie noszę......
Są naprawdę bardzo efektowne . I ten kolor...cudny. Ja też nie noszę, dla mnie za eleganckie, nie ubieram się w rzeczy, do których ten komplet mógłby byc ozdobą .
A ja z pewną nieśmiałością, bo czasy u Gosi nie najlepsze, ale zapytam. Czy vipku wysłałaś już moje fanty czy jeszcze mam czekać. Pytam, bo może powinnam na poczcie się upomnieć. Pozdrawiam.
AGA [*] (1997 - 1.11-27.11.2011) - tak bardzo mi przykro, że nie potrafiłam Tobie pomóc LESIA [*] (1997 - 21.01-07.03.2012 - Kochanie, nie udało nam się. Przepraszam LUSIA [*] (1993 - 21.01-16.12.2012 - Cichutko żyła, cicho odeszła.Myszeńko, pusto jest bez ciebie.
Elu, bardzo przepraszam za zwłokę, rzeczywiście jak coś się dzieje, to zdarza mi się zapomnieć . Dobrze, że jednak kiedyś sobie przypominam . I dziś wszystkie pozostałe przesyłki- miedzy innymi Twoja- zostały wysłane. Jeszcze raz przepraszam.
AGA [*] (1997 - 1.11-27.11.2011) - tak bardzo mi przykro, że nie potrafiłam Tobie pomóc LESIA [*] (1997 - 21.01-07.03.2012 - Kochanie, nie udało nam się. Przepraszam LUSIA [*] (1993 - 21.01-16.12.2012 - Cichutko żyła, cicho odeszła.Myszeńko, pusto jest bez ciebie.